Αθλητισμός

Ηττήθηκε “στα σημεία” 3-1 ο Οικονόμος Τσαριτσάνης

Εκμεταλλευόμενος την μεγαλύτερη εμπειρία του, ο Ατρόμητος Παλαμά επικράτησε χθες στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” του Οικονόμου με 3-1, υποχρεώνοντας – παράλληλα – τους Τσαριτσανιώτες στην πρώτη τους ήττα μετά από σαράντα ημέρες προετοιμασίας.Η φιλική αναμέτρηση, πάντως, ικανοποίησε όλους όσοι επέλεξαν να διαθέσουν το σαββατιάτικο απόγευμα για να την παρακολουθήσουν, καθώς είχε καλό ρυθμό, πολλές ευκαιρίες και τέσσερα θεαματικά γκολ.
Λίγο πριν οι ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Τάσο Ζάγγο που μέσα από την μεγάλη περιοχή “κεραυνοβόλησε” τον Παναγιώτη Νούσια, μη αφήνοντάς του κανένα περιθώριο για αντίδραση (45′, 0-1).Στο 62′ ο εξαιρετικά κεφάτος και χθες Ερβίν Πεπκολάι έβγαλε στην “πλάτη” της άμυνας των Παλαμιωτών τον Κυριάκο Σεμερτζίδη, ο οποίος από απόσταση 30 περίπου μέτρων “κρέμασε” τον βετεράνο Δημήτρη Κουτσόπουλο, ισοφαρίζοντας, εν μέσω αποθέωσης.
Στην συνέχεια, δημιουργήθηκαν και χάθηκαν εκατέρωθεν αρκετές ευκαιρίες (κυρίως από την ομάδα του Νίκου Φώλλα) αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο οι “πράσινοι” του Παλαμά βρήκαν τον τρόπο να φθάσουν στην νίκη γοήτρου, χάρη στα γκολ που πέτυχαν με σουτ ο Αλέξανδρος Κόκκινος (80′) και ο Χαράλαμπος Ντίνας (82′), ολοκληρώνοντας ιδανικά τις αντεπιθέσεις που επιχείρησαν.
Πολύ καλή ήταν η διαιτητική παρουσία της Αλεξάνδρας Δεληγιάννη και των βοηθών Νίκου Κοτούμπα – Στέλιου Σκριάπα.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Νίκος Φώλλας): Νούσιας, Ντούφας (70′ Πίπιλας), Στ.Δραχαλίβας, Αυλογιάρης, Αθανασούλης, Πάτσης (40′ λ.τρ. Κατσαρός), Πεπκολάι (76′ Δ.Μουλτσιάς), Μιφτάρι, Σεμερτζίδης (88′ Χ.Ε.Μουλτσιάς), Πούτας, Πίπιλας (46′ Αναγνωστούλης).
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ (Χαρίδημος Μίχος): Κουτσόπουλος (83′ Γκαρνάρας), Αναγνώπουλος, Κουρτεσιώτης (59′ Μετούσι), Λιάπης (83′ Μπακατσής), Αρχοντής, Μπασιάκας (46′ Μπούσδρας), Αν.Κατσιγιάννης (68′ Βουκομάνοβιτς), Ηλ.Ζάγγος, Αν.Ζάγγος (68′ Φώτης), Κόκκινος, Τσιάτας (79′ Ντίνας).
* Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του “παγκόσμιου” Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη.
* Ελαφρύτερος απ’ ό,τι αρχικά φάνηκε αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Παναγιώτη Πάτση, ο οποίος μεταφέρθηκε στο εφημερεύον Νοσοκομείο της Λάρισας.Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ήταν “καθαρή” και του συστήθηκε 15ήμερη ανάπαυση.
* Δεν βρίσκονταν στην διάθεση του προπονητή τους Νίκου Φώλλα, για διαφόρους λόγους, οι Σουγλής, Μπουμπουνάρας, Ντάλλας, Παπαθανασίου, Γεωργούλης, Ντελής, Κωνσταντινίδης.
* Λόγω του τραυματισμού του κατά τον αγώνα Κυπέλλου στην Λευκίμμη, ο Χρήστος Οικονόμου δεν αγωνίστηκε αλλά κάθησε – τυπικά – στον πάγκο του Ατρομήτου Παλαμά.Είχε, πάντως, την ευκαιρία να ξαναδεί γνωστούς και φίλους στην Τσαριτσάνη, όπου πριν από δέκα χρόνια στέφθηκε πρωταθλητής της Δ’ Εθνικής και αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τους φιλάθλους.
* Την πρώτη τους προπόνηση θα πραγματοποιήσουν αύριο Δευτέρα τα τμήματα υποδομής της τσαριτσανιώτικης ομάδας, υπό την επίβλεψη των Νίκου Καραμήτσιου – Γιάννη Σκάντζου – Θανάση Μπαρδανίκα.Οι “μικροί” ποδοσφαιριστές καλούνται να συγκεντρωθούν στις 3.30′ μ.μ. στα αποδυτήρια του γηπέδου.
* Αγιασμός εν όψει της νέας περιόδου θα τελεστεί την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο “Γεώργιος Μητσιμπόνας”.
* Επόμενος φιλικός αγώνας του Οικονόμου είναι αυτός της προσεχούς Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου, με αντίπαλο τον Φαλανιακό στην Τσαριτσάνη.
Previous ArticleNext Article