Αθλητισμός

Ήττα – έκπληξη για τον Οικονόμο από την Δόξα Βλαχογιαννίου 2-1

Αγωνιζόμενος με σημαντικές ελλείψεις αλλά και χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης γνώρισε εντός έδρας ήττα – έκπληξη (τέταρτη φετινή στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας”) από την Δόξα Βλαχογιαννίου που μάχεται για την παραμονή της στην κατηγορία με σκορ 2-1.Το μοναδικό κέρδος που καταγράφηκε για τους γηπεδούχους ήταν η πρώτη επίσημη συμμετοχή του ταλαντούχου τερματοφύλακα Αλέξανδρου Μουλτσιά, που υπερασπίστηκε την εστία της ανδρικής ομάδας τρεις μήνες πριν κλείσει τα 15 του χρόνια.
Ο αγώνας ξεκίνησε, πάντως, με τους καλύτερους οιωνούς για τους Τσαριτσανιώτες που προηγήθηκαν στο 8′ με σουτ του πρώτου σκόρερ τους, του Τσούτσα, ο οποίος στην συνέχεια έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες για το 2-0 (13′, 17′, 21′), σουτάροντας και στις τρεις ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Μιγδάνη.Στο 29′ οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στην ισοφάριση, με κεφαλιά του Φράντζα που αξιοποίησε την εκτέλεση κόρνερ του Γελαλή.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (46′), ο αρχηγός των Βλαχογιαννιτών Αλεξίου είδε το σουτ του να αποκρούεται από το αριστερό δοκάρι του Μουλτσιά, ενώ στο 66′ ο ίδιος με σουτ από το ύψος του πέναλτυ διαμόρφωσε το πολύτιμο για την ομάδα του 1-2 που δεν άλλαξε στην συνέχεια, με την καλύτερη στιγμή να καταγράφεται στο 90′, όταν ο Μιγδάνης εξουδετέρωσε το επικίνδυνο σουτ του Γανού.
Με χαρακτηριστική άνεση διηύθυνε τον αγώνα η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, έχοντας ως βοηθούς τους Δημήτρη Παραφέστα – Χαράλαμπο Μπλιώνα.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης – Νίκος Καραμήτσιος): Αλ.Μουλτσιάς, Δ.Μουλτσιάς, Μπουμπουνάρας (61′ Γανός), Γεωργούλης, Μιφτάρι, Γκόλτσιος, Τσούτσας, Πούτας, Δριστέλας, Στ.Δραχαλίβας, Βλαχάκης.
ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Χάρης Νούσιας): Μιγδάνης, Παληγιάννης, Δ.Γκουρομπίνος, Αθανασούλης, Κυπαρίσσης, Λάλλος, Αλεξίου (89′ Παπανικολάου), Φράντζας, Σπ.Ιωαννίδης, Γελαλής, Ρόντε (58′ Κοντοθανάσης).
Previous ArticleNext Article