Αθλητισμός

Ισόπαλο δίχως τέρματα το θεσσαλικό ντέρμπι

Ισόπαλο χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε το θεσσαλικό ντέρμπι, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής της Superlegue. Η ΑΕΛ κι ο Βόλος έμειναν στο 0-0, με τους βυσσινί να αδυνατούν για ακόμα μία φορά να πάρουν μία βαθμολογική ανάσα.

Καλύτερος ο Βόλος στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφερε, όμως, να σημειώσει κάποιο γκολ και να φτάσει στη νίκη κι έτσι έμεινε στο -6 από την πρώτη εξάδα και συγκεκριμένα τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ΑΕΛ ανέβασε την απόδοση της στο δεύτερο μέρος, αλλά ούτε αυτή κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τη Λάρισα να έχει τη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος και τον προβληματισμό να μεγαλώνει στην ομάδα του Φέστα.

Η ομάδα της Λάρισας μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος. Το σουτ του νεοαποκτηθέντα Ενίς Μπεν-Χατίρα δε βρήκε στόχο στο 48’ αλλά στο 60’, ο Κλέιμαν έδιωξε πολύ δύσκολα σε κόρνερ το φάουλ του Ματίας Ακούνια. Στην προσπάθειά του, μάλιστα, ο Ισραηλινός τερματοφύλακας χτύπησε με το κεφάλι στο δοκάρι.

Τη σπουδαιότερη φάση στο παιχνίδι, πάντως, δημιούργησαν κι έχασαν οι φιλοξενούμενοι: στο 85’ ο Δουβίκας βγήκε απέναντι στον Μπάγιτς, ωστόσο ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ βγήκε νικητής στη μονομαχία κρατώντας το 0-0 ως το τέλος.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Μπάγιτς, Τσόσιτς (46’ Χουσίνο), Ζίζιτς, Μιχαήλ (46’ Καρανίκας), Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Κολομπίνο, Πινακάς (46’ Μπεν-Χατίρα), Ακούνια (88’ Τρούγιτς), Ντουρμισάι (63’ Μουκαντζό).

ΝΠΣ Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Μήτογλου, Γκρίλο, Τέκιο, Φεράρι, Τσοκάνης, Ριένστρα, Ρενάτο (58’ Περέα), Μαρτόλο, Μαρτίνες, Δουβίκας.

Previous ArticleNext Article