Αθλητισμός

Ισόπαλο χωρίς τέρματα το παιχνίδι του ΠΟΕ με τον ΓΑΣ Σβορώνου (φώτο)

Με το «Χρώμα» της ισοπαλίας συνοδεύτηκε το σημαντικό παιχνίδι του Π.Ο. Ελασσόνας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αφού μετά από έναν γεμάτο αγώνα αναδείχθηκε τελικά ισόπαλος 0-0 με τη δυνατή ομάδα του ΓΑΣ Σβορώνου.

Οι Ελασσονίτες, παρουσιάστηκαν μαχητικοί και «πάλεψαν» για τη νίκη έως και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, χάνοντας ευκαιρίες για να σκοράρουν και να διατηρήσουν τις όποιες μαθηματικές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία. 

Η ομάδα των φιλοξενουμένων πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε, αναζητουσε έναν βαθμό, σε αντίθεση με την ομάδα της Ελασσόνας που ήθελε οπωσδήποτε το τρίποντο για να σώσει την παρτίδα τηε φετινής χρονιάς.

ΠΟ Ελασσόνας (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Νταμπώσης, Τσάτσος, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Ιγγλέζος (68 Κούκος), Κυρίτσης ,Κωστούλας, Καραγκούνης (46’ Γκαμπέτας), Μουλτσιάς, Κακάμης

ΓΑΣ Σβορώνου (Νίκος Θεοδωσιάδης): Χάμος, Χατζηθεοδωρίδης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Βούλγαρης, Κόλα, Μακράκης (90+6’ Φωκαίδης), Σιδηρόπουλος (80΄Ναρίνογλου) ,Αλεξίου (68 Κυρτέγος), Μυστρίδης, Μυρώτης

Previous ArticleNext Article