Ελασσόνα

Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος: Επετειακή εκδήλωση για την Μικρασιατική Καταστροφή – Εκπροσωπήθηκε η Ιερά Μητρόπολη Ελασσόνας

Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος το Σάββατο 8 Οκτωβρίου ε.ε. διοργάνωσε στο Καλλιμάρμαρο Παναθηναϊκό Στάδιο μια μεγάλη μουσική συναυλία -αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή. Σ’ αυτή συμμετείχαν σχεδόν 2000 νέα παιδιά, χορωδοί και χορευτές από τις κατά τόπους Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδος. Την Μητρόπολή μας εκπροσώπησε η παιδική χορωδία του μουσικού συλλόγου MusicArteυπό τη διεύθυνση του κ. Κωνσταντίνου Μάτη.

 

 

Επιθυμώντας η Ιερά Μητρόπολη να τιμήσει τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, αλλά και τους χορωδούς για την συμμετοχή τους στην συναυλία του Καλλιμάρμαρου Σταδίου Αθηνών, διοργανώνει το προσεχές Σάββατο 19 Νοεμβρίου ε.ε. στην αίθουσα θεάτρου του Δήμου «Β. Φαρμάκη» και ώρα 7:00 μ.μ. εόρτια εκδήλωση με τραγούδια που ακούστηκαν στο Καλλιμάρμαρο και προβολή οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο κ φωτογραφίες) υπό τον τίτλο της κεντρικής Συνοδικής διοργάνωσης : «Μικρασία, όσο σε θυμάμαι ζείς», προσφέροντας στην πόλη μια μικρή εμπειρία της μεγάλης συναυλίας.

Καλούμε τους  συμπολίτες μας σ΄ αυτή τη μουσική πανδαισία και τιμητική βραδιά για τα παιδιά μας.

Previous ArticleNext Article