Ελασσόνα

Η Βασιλόπιτα της φιλαρμονικής του Δήμου Ελασσόνας

Τη πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε η Φιλαρμονική του Δήμου Ελασσόνας το Σάββατο 10-2-2024 στην αίθουσα “HAMOS PLACE”. Σε μια βραδιά με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι οι μουσικοί της Φιλαρμονικής υποδέχτηκαν συναδέλφους , γονείς και φίλους και διασκέδασαν μαζί τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης πατήρ Βησσαρίων Καραλάσκος και ο γενικός αρχιερατικός επίτροπος πατήρ Δημήτριος Παπαγεωργίου, οι οποίοι μετέφεραν το μήνυμα του Σεβασμιότατου κ.κ. Χαρίτων όπου ευχήθηκε στους παραβρισκόμενους υγεία, ευημερία και καλλιτεχνική πρόοδο.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ελασσόνας κ. Νικόλαος Γάτσας στο χαιρετισμό του εξήρε την παρουσία της Φιλαρμονικής στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου, εξέφρασε τη στήριξη του Δήμου στην ομαλή λειτουργία της Φιλαρμονικής και ευχήθηκε με τη σειρά του τα καλύτερα.

Τέλος ο αρχιμουσικός κ. Δημήτρης Τσιαβές κάνοντας ένα σύντομο καλλιτεχνικό απολογισμό των μέχρι τώρα δράσεων της Φ.Δ.Ε., έθεσε το πλάνο των δραστηριοτήτων και των καλλιτεχνικών προκλήσεων της νέας χρονιάς.

Στο μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς μέλη και φίλοι της Φιλαρμονικής έδωσαν τόνο γλεντιού για να διασκεδάσουν όλοι οι παρευρισκόμενοι. Τραγούδησαν και έπαιξαν οι μουσικοί : Νίκος Νταλάκας, Σωτήρης Καλόγηρος, Γιάννης Μαρκόπουλος, Κώστας Παλάγκας, Γιάννης Γκόγκος, Βασίλης Καραγιάννης, Παντελής Γεγγενίδης, Γιώργος Κατσάρας, Γιώργος Τσιαβές, Δημήτρης Τζήρας, Κωσταντίνος Καλογερόπουλος και ο Τάσος Γεωργούλας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γάτσας, ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου κ. Γιάννης Καρυπίδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Φρόσω Καρκαβανίδη-Σκρέτα, Έλενα Ταζέ και Αστέριος Δημουλάς, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΕΛ Κ. Γιώργος Κατσιούρας η πρόεδρος της Τ.Κ Ελασσόνας κ. Καλ. Φώλλα και οι τοπ. σύμβουλοι κ. Αγγ. Πνάκα, Χρ. Πιτένης, καθώς και οι φίλοι κ. Γιώργος Μηνάς πρώην αρχιμουσικός της Φ.Δ.Λαρισαιων και ο κ. Γιάννης Ζωγραφίδης αρχιμουσικός της Φ.Δ. Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Previous ArticleNext Article