Ελασσόνα

Η πρώτη κοινή συνέντευξη του Κρανιώτη αγαπητού ηθοποιού του Σασμού Δ. Λάλου με την γυναίκα του!

Ο Δημήτρης Λάλος και η σύντροφός του Έλενα Μαυρίδου παραχώρησαν για πρώτη φορά μία συνέντευξη από κοινού στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στη Μία». Το ζευγάρι μίλησε για την κοινή του πορεία στη ζωή και στο θέατρο, την αγάπη που λαμβάνουν από τη συμμετοχή του ηθοποιού στον Σασμό του Alpha αλλά και τη σχέση με την 5χρονη κόρη τους.

«Νιώθω τυχερός που ο Σασμός με βρήκε σε μία φάση που μπορώ να διαχειριστώ όλο αυτό που μου συμβαίνει. Φαντάζομαι ότι αν αυτό μου συνέβαινε στα 20-25, θα ήταν λίγο πιο δύσκολο» ανέφερε ο Δημήτρης Λάλος για τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά, ενώ η Έλενα Μαυρίδου συμπλήρωσε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι στην καθημερινότητά μας. Είναι χαρά αλλά συγχρόνως και κάτι που το ξεχνάμε».

Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι και πώς αποφάσισε να προχωρήσει, αποκτώντας ένα παιδί; «Με την Έλενα γνωριστήκαμε σε μία παράσταση στην Επίδαυρο που παίξαμε μαζί. Δεν παίζαμε στο θέατρο μαζί τόσα χρόνια συγκυριακά αλλά και από επιλογή» αποκαλύπτει ο Δημήτρης Λάλος, με την Έλενα Μαυρίδου να προσθέτει: «Θέλαμε με τον Δημήτρη να κάνουμε παιδί. Δεν το κυνηγούσαμε αλλά ήμουν θετικά προσκείμενη σε αυτή την κατεύθυνση».

Η Έλενα Μαυρίδου αναφέρθηκε και στη δυσκολία που αντιμετώπισε στην προσπάθειά της να γίνει μητέρα, μία μάχη την οποία στη συνέχεια έκανε παράσταση.

Η ίδια μοιράζεται: «Η αλήθεια είναι πως η εγκυμοσύνη ήταν αρκετά δύσκολη. Νοσηλεύτηκα για ένα διάστημα σε πτέρυγα κυήσεων, όπου εκεί παρακολούθησα γυναίκες, το πώς βιώνουν τον τοκετό αλλά και το πώς αισθάνονται οι πατέρες που περιμένουν, ο τρόπος που υποστηρίζει ένας σύντροφος τη γυναίκα του. Είναι ένας αφανής ήρωας».

Τέλος, για τις δύο γυναίκες της ζωής του ο Δημήτρης Λάλος εξομολογείται: «Η κόρη μου νιώθει περήφανη όταν με χαιρετάνε στον δρόμο, έρχεται και βλέπει τις παραστάσεις μας. Στην Έλενα θαυμάζω τα μάτια της, όλη της την ύπαρξη, το μυαλό της και τον τρόπο που επικοινωνεί καλλιτεχνικά, το πως αντιλαμβάνεται τον κόσμο, μου δίνει πλούτο να δω πράγματα που δεν έβλεπα».

zappit.gr

Previous ArticleNext Article