Αθλητισμός

Η Προοδευτική Βερδικούσιας “πήρε” το γειτονικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Ευαγγελισμού

Η Προοδευτική Βερδικούσιας πανηγύρισε μια σημαντική νίκη με 2-1 στη γειτονική κόντρα με την Αναγέννηση Ευαγγελισμού και πήρε έτσι βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Παιχνίδι το οποίο παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι, θυμίζοντας κάτι από τα παλιά και κυριάρχησαν οι δυνατές προσωπικές μονομαχίες, με το συγκρότημα του Κώστα Μπακλαβά που παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες, να ανοίγει το σκορ στο 42΄με κεφαλιά του Μηνά Συνάπαλου μετά από εκτέλεση φάουλ του Οικονόμου Ν/Γ.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι «πράσινοι» έφεραν το ματς στα ίσια με τον Κότυλη αλλά στο 78΄ο Νίκος Οικονόμου του Αθανασίου εκμεταλλεύτηκε αδράνεια στην άμυνα της Αναγέννησης και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑ (Κ. Μπακλαβάς): Νυχτερίδας, Μάνης, Χαράλαμπος, Φραγκογούλας, Μπακλαβάς, Κατίνας (88΄Δήμκος Αθ.), Συνάπαλος Μ., Οικονόμου Ν/Γ, Δημήρης, Μιχαλές Δ., Οικονόμου Ν/Αθ.

*Η Προοδευτική Βερδικούσιας ευχαριστεί το μέλος της ομάδας, Χρήστο Κατίνα για τους καφέδες που πρόσφερε στους «βυσσινί» μετά το τέλος του αγώνα ενώ ανάλογες ευχαριστίες εξέφρασαν και οι άνθρωποι της Αναγέννησης Ευαγγελισμού στο πρόσωπο του αντιδημάρχου Ελασσόνας, Κωνσταντίνου Δήμκου.

Πηγή: larisagoal.gr

Previous ArticleNext Article