Ελασσόνα

Η Παιδική Χορωδία Δήμου Ελασσόνας στη Λαμία (ΦΩΤΟ)

Η Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας είχε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχει στη 2η Εαρινή Συνάντηση Χορωδιών Δήμου Λαμιέων, την Κυριακή 21 Απριλίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, όπου απέσπασε το θερμότατο χειροκρότημα του κοινού.

Η συνάντηση χορωδιών διοργανώθηκε από το Δήμο Λαμιέων και το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας, με διάρκεια 2 ημερών, το Σάββατο 20/4 για μικτές χορωδίες και την Κυριακή 21/4 για παιδικές-νεανικές χορωδίες.

Την Παιδική Χορωδία Δήμου Ελασσόνας διηύθυνε η μαέστρος Ευλαμπία Ντούλα και στο πιάνο συνόδευσε τη χορωδία ο Παναγιώτης Μπαλανίκας. Το πρόγραμμα που παρουσίασε περιελάμβανε τραγούδια ξένα και ελληνικά, από διάφορες εποχές και συνθέτες, σε επεξεργασίες καταξιωμένων μουσικών και την Γ’ Στάση από τα Εγκώμια της Μεγάλης Παρασκευής. Τα παιδιά της χορωδίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν παιδιά άλλων αξιόλογων χορωδιών, να εκτιμήσουν το καλλιτεχνικό τους επίπεδο και να διευρύνουν τους μουσικούς τους ορίζοντες.

Στη συνάντηση πήραν μέρος οι Παιδικές-Νεανικές Χορωδίες: Δήμου Ελασσόνας, Λυδικού Ωδείου Θεσσαλονίκης, 1ου Δημοτικού Σχολείου μεταμόρφωσης Αττικής, Δημοτικού Ωδείου Λάρισας και Δήμου Λαμιέων.

Previous ArticleNext Article