Αθλητισμός

Η ΠΑΕ ΑΕΛ στο σχολείο του Δαμασίου (φωτο)

Χαμόγελα και δώρα μοίρασε το πρωί της Δευτέρας στο σεισμόπληκτο Δαμάσι η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ δείχνοντας για άλλη μια φορά την κοινωνική της ευαισθησία!

Συγκεκριμένα,, η αποστολή της Κ20 συνοδευόμενη από τον Αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ και υπεύθυνο των ομάδων νέων, κ. Ζήση Ντελόπουλο, τον τεχνικό διευθυντή των ομάδων νέων κ. Βασίλη Καραπιάλη, και τον προπονητή της Κ20 κ. Αποστόλη Ευαγγέλου , επισκέφθηκε το δημοτικού και το νηπιαγωγείου του χωριού και προσέφερε μπάλες τετράδια και παιχνίδια στους μικρούς μαθητές

ADVERTISING

Το μήνυμα της ΠΑΕ ΑΕΛ μετέφερε ο αντιπρόεδρος της κ. Ζήσης Ντελόπουλος:

«Ο Οργανισμός της ΠΑΕ ΑΕΛ, αποφάσισε για λόγους υψηλού συμβολισμού, να ξεκινήσει σήμερα από εδώ τις κοινωνικές του παρεμβάσεις ενόψει των γιορταστικών ημερών.

Αφετηρία μας το Δαμάσι των υπέροχων ανθρώπων, ο τόπος των αέναων αγώνων, το Δαμάσι της περηφάνιας, που δεν έσκυψε το κεφάλι, ούτε το χέρι άπλωσε ποτέ.

Ήρθαμε εδώ σήμερα για να πάρουμε λάμψη από τη λάμψη σας και να αντλήσουμε δύναμη από τα αστείρευτα ψυχικά σας αποθέματα.

Η ΑΕΛ, η αγαπημένη όλων μας ομάδα, η ποδοσφαιρική κορωνίδα του νομού μας και ολόκληρης της Θεσσαλίας, δεν ξεχνά ποτέ τις ξεχωριστές σχέσεις με το Δαμάσι και ο σημερινός συμβολισμός της επίσκεψής μας εδώ, εμπεριέχει και το στοιχείο αυτής της ιστορικής ιδιαιτερότητας.

Μεταφέροντας την αγάπη και τους χαιρετισμούς του προέδρου μας κ. Αλέξη Κούγια, της διοίκησης, των προπονητών, των ποδοσφαιριστών και των στελεχών της ΑΕΛ, θα πρέπει να σας πω ότι πήραμε μαθήματα από την ψυχική δύναμη και την εκπαιδευτική αρτιότητα του κ. Διευθυντή σας. Ο οποίος ουσιαστικά υποχρέωσε τα αντανακλαστικά της Πολιτείας να λειτουργήσουν άμεσα, με αποτέλεσμα να μην στερηθείτε για πολύ καιρό την σχολική σας στέγη.

Σας σκεφτόμαστε, νοιαζόμαστε για σας και εκτός από τις ευχές μας για μία επιτυχημένη επιστημονική και κυρίως κοινωνική σας διαδρομή, προσδοκούμε κάποια παιδιά από εσάς, κάποια παιδιά από τούτο εδώ το σχολείο, να φορέσουν κάποτε την τιμημένη φανέλα της ΑΕΛ, για να συνεχίσουν την υπέρλαμπρη ποδοσφαιρική διαδρομή που άφησαν στη μέση ο Δημήτρης Μουσιάρης και ο Ανδρέας Ζέρμας.

Σας αγαπάμε πολύ και να ξέρετε ότι αυτά τα μικρά δώρα που σας φέραμε σήμερα, αποτελούν μέρος μιας μεγάλης «βυσσινί» αγκαλιάς για όλους σας.

Καλά Χριστούγεννα, χαρούμενη Πρωτοχρονιά και πάνω απ’ όλα υγεία και ευτυχία σε κάθε Δαμασιώτικη οικογένεια».

Πηγή: larissanet.gr

Previous ArticleNext Article