Ελασσόνα

Η modeco έδωσε δυναμικά το παρόν και στην XΕΝΙΑ 2021

Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού,η οποία πραγματοποιήθηκε από 27 έως 29 Νοεμβρίου στο MetropolitanExpo στην Αθήνα!

Έπειτα από μία επιτυχημένη παρουσία στην αντίστοιχη έκθεση Hotelia στη Θεσσαλονίκη, η modecoHotel&Pro παρουσίασε στο εξειδικευμένο της περίπτερο και στην ΧΕΝΙΑ την πλήρη συλλογή επίπλωσης που διαθέτει για Ξενοδοχεία, Βίλλες, Διαμερίσματα και Δωμάτια.

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να θαυμάσουν από κοντά τις ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσειςτης εταιρίας που προβάλλουν την αξία του χώρου, με προϊόντα κορυφαίας ποιότητας και ιδιαίτερης αισθητικής,ενώ παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τα έμπειρα στελέχη της modecoγια τις εξειδικευμένες ανάγκες επίπλωσης του χώρου τους.

Ηmodeco, με 40 χρόνια παρουσίας και εμπειρίας στο έπιπλο, εκτός από την πλήρη συλλογή επίπλωσης γιατουριστικές μονάδες φιλοξενίας, επιχειρήσεις, γραφεία και επαγγελματικούς χώρους, κατέχει ηγετική θέση στο χώρο του Παιδικού & Νεανικού Επίπλου ενώ διαθέτει προτάσειςγια όλο το σπίτι, με ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων λιανικής.

Παράγει έπιπλα κορυφαίου σχεδιασμού, λειτουργικότητας και ευελιξίας, κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ελλάδα στο εργοστάσιο της modeco.

Με το σχεδιαστικό πρόγραμμα 3Dαπεικόνισης και τη μοναδική εξυπηρέτηση των άριστα εκπαιδευμένων στελεχών της, παρέχειολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επιχείρηση και ιδιώτη.

  • Εργοστάσιο: 3ο χλμ. Ελασσόνας–Δεσκάτης, ΕλασσόναEmail:info@modeco.grΠληροφορίες για Franchise:24930-25301 – 3
  • Καταστήματα Αθήνας (Αγία Παρασκευή):Λ. Μεσογείων 436, τηλ.: 210-6008292 (Άλιμος):Λ. Αλίμου 67 &Κυθηρίων, τηλ.: 210-9917630
  • Κατάστημα Θεσσαλονίκης:Γ. Παπανδρέου 98 &Ανδριανουπόλεως,Καλαμαριά, τηλ.: 2310-801530 -1
  • Κατάστημα Λάρισας: Ηρώων Πολυτεχνείου 84, τηλ.: 2410-551121

 

Previous ArticleNext Article