Ελλάδα

Η μάχη του Αχιλλέα Μπέου με τον κορωνοϊό – Τι λένε οι γιατροί

«Είναι μαθημένος να δίνει μάχες και να τις κερδίζει» έλεγε χαριτολογώντας ένας από τους θεράποντες ιατρούς του δημάρχου Βόλου, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλεύεται από χθες το απόγευμα.

Ο Αχιλλέας Μπέος μεταφέρθηκε χθες το πρωί στο Νοσοκομείο Βόλου, έχοντας τα τελευταία 24ωρα συμπτώματα του COVID 19 και παρά τα δύο αρνητικά τεστ στα οποία είχε υποβληθεί.

Πυρετός, πόνοι στα κόκκαλα και ελαφριά δύσπνοια είναι μερικά από τα συμπτώματα που αισθανόταν τις τελευταίες ημέρες ο δήμαρχος Βόλου, όταν οι ιατροί που βρίσκονται δίπλα του, τον συμβούλευσαν οτι έπρεπε να μεταβεί στο “Αχιλλοπούλειο”.

Ο Αχιλλέας Μπέος, είχε τα συμπτώματα την τελευταία εβδομάδα, όμως όλοι πίστευαν οτι νοσεί από κάποια ίωση, αφού τα τεστ κορωνοϊού που έκανε έβγαιναν αρνητικά. Μάλιστα, αναγκάστηκε για τέσσερις ημέρες να παραμείνει στο σπίτι του, αφού αισθανόταν έντονη αδιαθεσία.

Η κατάσταση της υγείας του σήμερα παραμένει καλή και οι γιατροί υποστηρίζουν οτι ο κορωνοϊός βρίσκεται σε αποδρομή. «Πέρασε το δύσκολο στάδιο της νόσου. Θα παραμείνει εδώ για έλεγχο για δύο – τρεις ημέρες ακόμα και μετά θα λάβει εξιτήριο» λέει στο TheNewspaper.gr ένας από τους θεράποντες ιατρούς που τον παρακολουθούν. «Τα εργαστηριακά είναι σε άψογη κατάσταση, ενώ αντιμετωπίζεται και μία ήπια πνευμονία που φάνηκε στην αξονική» συμπληρώνει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι μετά το εξιτήριο από την μονάδα COVID 19 στην οποία νοσηλεύεται, θα μείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό για 2-3 ημέρες και μετά θα μπορεί να ασκεί κανονικά τα καθήκοντά του και να επιστρέψει στο δημαρχείο.

Ο Δήμαρχος Βόλου παραμένει ευδιάθετος και ενημερώνεται από τους συνεργάτες του συνεχώς για όλα τα εν εξελίξει θέματα του Δήμου.

Πηγή: thenewspaper.gr

Previous ArticleNext Article