Λάρισα

Η λειτουργία των φαρμακείων στη Λάρισα με το Lockdown

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας κάνει γνωστή την απόφασή του σχετικά με το ωράριο λειτουργίας των φαρμακείων της Λάρισας λόγω κορωνοϊού, το οποίο δεν αλλάζει.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Για λόγους που κρίνουμε ως επιτακτικούς για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών μας, αποφασίζουμε τη συνέχιση του κανονικού ωραρίου λειτουργίας των φαρμακείων μας μέχρι νεωτέρας.

Το ΔΣ του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας συνήλθε σήμερα Σάββατο 7/11/2020 και μετά από μια εποικοδομητική συζήτηση με διάθεση ειλικρινούς προσέγγισης από όλες τις πλευρές, κατέληξε ομόφωνα να επανεξεταστεί το θέμα του ωραρίου σε επόμενη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σάββατο 14/11/2020, στην οποία όπως και στη σημερινή συνεδρίαση θα συνυπολογιστούν όλες οι παράμετροι που κρίνονται σημαντικές, όπως οι ανάγκες των ασθενών, η λειτουργία των ιατρείων της πόλης, ο αριθμός των νέων κρουσμάτων της πανδημίας και η επάρκεια του αριθμού των φαρμακείων κατά τις απογευματινές ώρες σε κάθε περιοχή.

Η ασφάλεια των συναδέλφων στην απαιτητική αυτή συγκυρία την οποία αντιμετωπίζουμε, η ενότητα του κλάδου τώρα και στο μέλλον και η βιωσιμότητα όλων των φαρμακείων αποτελούν προτεραιότητες του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου.

 

Previous ArticleNext Article