Ελασσόνα

Η Λαική Συσπείρωση Ελασσόνας για το αποτέλεσμα των εκλογών

 Χαιρετίζουμε και ευχαριστούμε όσες και όσους έδωσαν αυτή τη δύσκολη μάχη των τοπικών εκλογών στο δήμο Ελασσόνας και στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης. Η ψήφος στη Λαϊκή Συσπείρωση είναι ψήφος που δεν πάει χαμένη, είναι αποκούμπι και στήριγμα για τη λαϊκή οικογένεια απέναντι στις αντιλαϊκές πολιτικές και τα μέτρα που από κοινού θα εφαρμόσουν κεντρική εξουσία και δημοτική αρχή.  

 Τα αποτελέσματα που καταγράφηκαν επιβεβαιώνουν, παρά το συνολικό αρνητικό συσχετισμό, ότι το ρεύμα αμφισβήτησης και καταδίκης της κυρίαρχης πολιτικής σταθεροποιείται και ενισχύεται, όπως απέδειξε το ποσοστό της Λαϊκής Συσπείρωσης στην κάλπη της Περιφέρειας και στο δήμο μας(12,60%), με 2.704 ψήφους. Αυτή η τάση δεν εκφράστηκε στη δημοτική κάλπη και η λαϊκή δυσαρέσκεια δεν κατάφερε να βρει διέξοδο κάτω από τη μεγάλη πίεση των μηχανισμών χειραγώγησης, εξαγοράς και κάλπικων υποσχέσεων που διαθέτουν οι συνδυασμοί του κ. Γάτσα και του κ. Ευαγγέλου.  

 Με τους 1257 ψήφους(5,65%) δηλώνουμε ότι είμαστε εδώ και ότι η παρουσία μας στο δημοτικό συμβούλιο θα είναι η μόνη φωνή αντιπολίτευσης, υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων και διεκδίκησης των δικαιωμάτων τους. Είναι βέβαιο ότι ο λαός της περιοχής μας, στα δύσκολα που έχει μπροστά του, θα θυμηθεί τις θέσεις και τα ζητήματα που θέσαμε σ’ αυτή την εκλογική μάχη, τις προβλέψεις και τις προειδοποιήσεις μας, ειδικά για το ρόλο της Τοπικής Διοίκησης στην υλοποίηση της αντιλαϊκής πολιτικής.   

 Απέναντι «στα κέρδη των λίγων» που εξυπηρετούνται από τον αρνητικό συσχετισμό που έχει διαμορφωθεί και στο νέο δημοτικό συμβούλιο, οι δυνάμεις του ΚΚΕ, οι τίμιοι αγωνιστές, θα συμβάλλουμε πιο αποφασιστικά στην οργάνωση της καθημερινής πάλης, θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή και να ενισχύουμε κάθε εφαλτήριο αγώνα και ελπίδας «για τις ανάγκες των πολλών».     

 Στις επαναληπτικές εκλογές για την Περιφέρεια καλούμε να εκφραστεί με λευκό ή άκυρο η καταδίκη των συνδυασμών του κ. Αγοραστού και του κ. Κουρέτα που κινούνται στην ίδια γραμμή και υπηρετούν την Τοπική Διοίκηση ως «μακρύ χέρι» του κράτους, των κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών συμφερόντων.  

Previous ArticleNext Article