Λάρισα

Η κοπή πίτας στο Γ.Ν. Λάρισας – Έναρξη συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμου, του Δημάρχου Λαρισαίων κ. Μαμάκο Αθανάσιο,  του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας κ. Αποστόλου Ευάγγελο του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.Μπιλλίνη Χαράλαμπο,  εκπρόσωποι των βουλευτών του Νομού (Χρ. Κέλλα, Χρ. Καπετάνο Μαξ. Χαρακόπουλου), του Διοικητή κ. Γρηγορίου Βλαχάκη του Δ/ντη Ιατρικής υπηρεσίας κ. Κων/νου Καρακούση και των εργαζομένων πραγματοποιήθηκε  η κοπή της  πίτας του Γ.Ν. Λάρισας,  στον αύλειο χώρο του νοσοκομείου.

Ο Σεβασμιότατος  Μητροπολίτης Ιερώνυμος ευλόγησε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και απηύθυνε τις ευχαριστίες του  στο προσωπικό και στη Διοίκηση του Νοσοκομείου ως ένδειξη σεβασμού στο ρόλο και στο έργο τους.

Το παρόν στην τελετή έδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου, ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Καρακούσης, η Διευθύντρια Διοικ/κής- Οικον/κής Υπηρεσίας κα. Σαρακατσάνου, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα. Ζήση, το Ιατρικό-Νοσηλευτικό προσωπικό και η Πρόεδρος των Συλλόγου εργαζομένων, κα Χύτα.

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γρηγόριος Βλαχάκης ευχαρίστησε για την παρουσία του τον  Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο και όλους τους παρευρισκόμενους.

Συνεχάρη το προσωπικό για το βαθύ αίσθημα ευθύνης που το διακατέχει και δήλωσε: «Κάναμε όλοι μαζί και αυτή τη χρονιά μια πολύ καλή δουλειά και αφήνουμε μια μεγάλη κληρονομία στην επόμενη, τους φίλους του Νοσοκομείου που μας στήριξαν και μας στηρίζουν στην προσπάθεια μας, όλους τους φορείς που είναι σήμερα εδώ, Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη τον Δήμαρχο μας κ. Μαμάκο αλλά και τον Πρύτανη του Παν. Θεσσαλίας κ. Μπιλλίνη η παρουσία του οποίου σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής συνεργασίας του νοσοκομείου με τις σχολές του πανεπιστημίου που θα ανοίξει πραγματικά νέους ορίζοντες»

Την τελετή έκλεισε η Πρόεδρος του Συλλόγου εργαζομένων κ. Χύτα Ευθυμία με την κλήρωση δώρων προς  τους εργαζομένους.

 

Previous ArticleNext Article