Ελασσόνα

Η ΚΕΔΕ στο πλευρό του Δήμου Ελασσόνας

Στη χρηματοδότηση του Δήμου Ελασσόνας με το ποσό των 25.000,00 ευρώ προχώρησε η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) για την αντιμετώπιση των πρώτων αναγκών που προέκυψαν από το σεισμό της 3ης Μαρτίου.

Τις ευχαριστίες τους προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Δημ. Παπαστεργίου εξέφρασαν την περασμένη Τρίτη 20 Απριλίου μέσω τηλεδιάσκεψης ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας και ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού κ. Δημ. Καρανίκας, ενημερώνοντάς τον παράλληλα για τα προβλήματα που προκάλεσε ο σεισμός, τις ενέργειες που έχει κάνει ο δήμος για την ανακούφιση των πληγέντων και τις εργασίες που εκκρεμούν για την αποκατάσταση των ζημιών σε σχολικά και δημοτικά κτίρια.

Ο κ. Παπαστεργίου δήλωσε ότι η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος στέκεται δίπλα στον πληττόμενο Δήμο Ελασσόνας με τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης 25.000 € για την άμεση αντιμετώπιση των πρώτων δαπανών, τονίζοντας τη διαρκή στήριξη της ΚΕΔΕ στο δήμο και τους δημότες του.

Σε δήλωσή του ο κ. Γάτσας τόνισε: «Η οικονομική ενίσχυση της ΚΕΔΕ θα χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση των ζημιών σε σχολικά κτίρια, ενισχύοντας έτσι τις προσπάθειες του δήμου για την άμεση επισκευή τους. Το ενδιαφέρον του προέδρου από την πρώτη στιγμή ήταν έντονο και τον ευχαριστώ προσωπικά για αυτό. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και έχουμε να αντιμετωπίσουμε είναι πολλές, ωστόσο με τις κατευθύνσεις των ειδικών και την οικονομική στήριξη από τα αρμόδια Υπουργεία, τους φορείς και τους πολίτες, σύντομα θα έχουμε ανταποκριθεί στις περισσότερες, προσφέροντας ασφάλεια και προστασία στους συμπολίτες μας».

 

Previous ArticleNext Article