Αθλητισμός

Η Κ12 του ΠΟ Ελασσόνας στο Mini Golden Cup του ΟΑΣΠΕ στη Λάρισα

Το απόλυτα επιτυχημένο Mini Golden Cup “3on3Teams» που διοργανώνει ο ΟΑΣΠΕ στη Θεσσαλονίκη επί σειρά ετών, σε συνεργασία με την ακαδημία του Α.Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου… πηγαίνει στη Λάρισα!

Το τουρνουά ποδοσφαίρου αφορά σε τμήματα Κ12 (γενν. 2010-2011) και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του λαρισαϊκού συλλόγου εντασσόμενο στο πλαίσιο του Community Trust Trophy, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου.

Στο τουρνουά, εκτός από την ομάδα τους ΠΟ Ελασσόνας, συμμετέχουν οι ομάδες, ΑΟ Αστέρας Μελισσοχωρίου, ΑΟ Τρίκαλα, ΑΣ Μετέωρα, Μαχητής Τερψιθέας και η Ακαδημία Ήφαιστος Θεσσαλονίκης.

* Στο περιθώριο του τουρνουά θα δοθεί φιλικός αγώνας Bambini μεταξύ των ομάδων Μαχητής Τερψιθέας και ΑΟ Τρίκαλα.

Το συγκεκριμένο format #3on3teams εφαρμόζεται στην Ελλάδα αποκλειστικά από τον ΟΑΣΠΕ και στηρίζεται στη φιλοσοφία διάσημων ευρωπαϊκών ακαδημιών οι οποίες μέσω αυτών των «ειδικών» διοργανώσεων διδάσκουν στους μικρούς ποδοσφαιριστές όλα όσα επιδιώκουν για την εξέλιξή τους όπως είναι η νίκη, η ήττα, η ψυχολογική διαχείριση αποτελεσμάτων μέσω αγώνων μικρής έκτασης.

Από το διαδικαστικό σκέλος του τουρνουά μέχρι και την επικοινωνία του, το πάθος και ο επαγγελματισμός που διακρίνουν τους διοργανωτές, διαμορφώνουν το απαιτούμενο κράμα για τη διασφάλιση μιας ακόμη επιτυχημένης διοργάνωσης, όπου νικητές θα αναδειχτούν όλα τα παιδιά που συμμετέχουν!

Πληροφορίες στο 6977856866 info@oaspe.org

Previous ArticleNext Article