Ελλάδα

Η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας που έγινε viral σε χωριό της Λάρισας: Αποσκοπούμε στον παραδειγματισμό… (βίντεο)

Η φιλανθρωπική πράξη αλληλεγγύης στην οποία προχώρησε ταβέρνα χωριού της Λάρισας, καθώς οι ιδιοκτήτριες, δώρισαν τα έσοδα μιας ολόκληρης ημέρας, όπως και τα χρήματα ενός κουμπαρά που τοποθετήθηκε στο μαγαζί σε πλημμυροπαθείς της πόλης, διαδόθηκε σε ταχύτητα… τσιτάχ σε όλη τη χώρα. Επίσης το ίδιο το προσωπικό από την πλευρά του χάρισε τα μεροκάματα εκείνης της ημέρας στους πληγέντες.

Με το σημαντικό ποσό που συγκεντρώθηκε προέβησαν στην αγορά ηλεκτρικών συσκευών για δύο οικογένειες που επλήγησαν από τις πλημμύρες, καθώς σύμφωνα με σχετική ανάρτηση παραδόθηκαν: στην πρώτη οικογένεια ψυγείο, πλυντήριο και τηλεόραση, έχουν δρομολογηθεί τραπεζαρία, τραπεζάκι σαλονιού και συρτάριερα όπως επίσης και χαλιά. Στην δεύτερη οικογένεια παρέδωσαν επίσης ψυγείο, πλυντήριο, κουζίνα και ένα σετ πιάτα, ενώ παρέλαβαν καναπέ και πολυθρόνα.

“Είναι μια δράση που ούτως ή άλλως κάνουμε” τόνισε η ιδιοκτήτρια της ταβέρνας στα Δέντρα Τυρνάβου κα Νάνσυ Τσάρτα σε εκπομπή του Action, συμπληρώνοντας: “Μέσα σε μια μέρα μετά από μια ανάρτηση στο twitter από τον Μάριο, μέλος από μια από τις δυο οικογένειες που βοηθήσαμε, εξαπλώθηκε όλο αυτό με μεγάλη ταχύτητα και πήρε μεγάλη έκταση αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος θεωρώ, γιατί αυτό το κάνουμε μόνο ανθρωπιστικά δεν θέλουμε να δείξουμε κάτι.

Όταν ξεκίνησα τις φιλανθρωπικές δράσεις ήταν με αφορμή την ιστορία του Παναγιώτη Ραφαέλ που μας άγγιξε πολύ γιατί είχα και εγώ ένα παιδάκι τότε στην ηλικία του και είχαμε πει να το καθιερώσουμε. Ο λόγος που το επικοινωνούμε αυτό είναι να μπορέσουν και άλλες επιχειρήσεις να προβούν σε αυτή τη φιλανθρωπική δράση, αυτό θα ήταν μεγάλο το κέρδος, ο λόγος που βγαίνω στον αέρα και το λέω είναι μόνο παραδειγματικός για να βοηθήσουμε κόσμο και τίποτα άλλο”.

Δείτε εδω το βίντεο 

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article