Λάρισα

Η… έξοδος του Λαρισαίου καθηγητή Αχ. Γραβάνη από το facebook – Οι ενοχλήσεις, οι τοξικοί, οι νάρκισσοι και η καυστική ανάρτηση

Έχοντας ταράξει τα νερά αρκετές φορές με τις αναρτήσεις του και τις επιστημονικές του απόψεις σχετικά με την πανδημία, τον εμβολιασμό και όχι μόνο, ο Λαρισαίος Καθηγητής Φαρμακολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Αχιλλέας Γραβάνης, ενόχλησε ορισμένους και οι αντιδράσεις προφανώς και τον οδήγησαν στην απόφαση να αποχωρήσει από το facebook ύστερα από πολλά χρόνια.

Μάλιστα σημειώνει: Μακριά από τους τοξικούς, τους νάρκισσους, τους καθωσπρέπει, τους ψεύτικους.

Ο ίδιος εξάλλου είχε αναφέρει παλαιότερα ότι δέχτηκε απειλές με αφορμή τις δημοσιεύσεις του και τις θέσεις του για αναγκαίο εμβολιασμό του πληθυσμού.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή του:

«Μετά από αρκετά χρόνια στο FB ήρθε η ώρα τις επόμενες μέρες για την αποχώρηση. Ότι κάνω το κάνω με πάθος, γι αυτό ίσως να ενόχλησα κάποιους. Ήταν όμως από καρδιάς και ανεπιτήδευτο, ήταν από ενδιαφέρον για τον τόπο και τους ανθρώπους του, ότι έγραψα. Ο χρόνος μου πλέον στο συγγραφικό έργο, στην αρθρογραφία μου, κυρίως στην προσπάθεια καινοτόμου επιχειρηματικότητας εδώ και στη Βοστόνη. Σας εύχομαι να είστε καλά, να είστε με καλούς και λογικούς ανθρώπους. Μακριά από τους τοξικούς, τους νάρκισσους, τους καθωσπρεπει, τους ψεύτικους. Ερρωσθε».

 

Πηγή: onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article