Ελασσόνα

Η Έλενα Ταζέ στο πλευρό του Δημάρχου Ελασσόνας

Η Έλενα Ταζέ είναι Αντιπρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Παιδείας (ΟΚΠΑΠ) του Δήμου Ελασσόνας. Συμμετέχει στο ΔΣ του Συλλόγου «Ελασσονίτες Εθελοντές Ενεργοί Πολίτες» και στο ΔΣ του ποδοσφαιρικού σωματείου Π.Ο.Ε. ως υπεύθυνη ακαδημιών.
Είναι ελεύθερη επαγγελματίας στην εστίαση και ασφαλιστική σύμβουλος. Είναι παντρεμένη με τον Ανδρέα Νίκου και έχουν δύο παιδιά.
Για τη συμμετοχή της Έλ. Ταζέ στη Δύναμη Συνεργασίας ο Δήμαρχος Ελασσόνας Ν. Γάτσας δήλωσε: “Υποδέχομαι σήμερα με μεγάλη χαρά την Έλενα Ταζέ στο συνδυασμό Δύναμη Συνεργασίας.
Η εργατικότητα και η υπευθυνότητα της Έλενας αποτελούν εγγύηση για την επιτυχημένη υλοποίηση σειράς δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνάνθρωπο. Απέδειξε ότι υπηρετεί με αφοσίωση τους στόχους της ομάδας μέχρι να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Χάρη στο συντονισμό της Έλενας υλοποιήθηκε για πρώτη φορά στο δήμο μας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης.
Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε ακόμη περισσότερα στους ευάλωτους συμπολίτες μας, τις νέες οικογένειες και τον γενικό πληθυσμό του δήμου μας.
Θέλω να την ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη και να της ευχηθώ καλή επιτυχία”.
Previous ArticleNext Article