Ελασσόνα

Η Ελασσόνα γιορτάζει με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης τη «Μαγική Νύχτα»

Η Ελασσόνα γιορτάζει με τον Εμπορικό Σύλλογο της πόλης, προσκαλεί κατοίκους και επισκέπτες να περιηγηθούν στο εμπορικό κέντρο, σε μια μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή με πολλές εκπλήξεις, με δράσεις ανάλογες με αυτές τις «Λευκής Νύχτας».

Μια «Μαγική Νύχτα», υπόσχεται ο Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας σε καταναλωτές, επισκέπτες και καταστηματάρχες την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022.

Από νωρίς το απόγευμα τους δρόμους της Ελασσόνας θα κατακλύσουν ξυλοπόδαροι, μασκότ, μάγοι, ξωτικά και Αϊ- Βασίληδες, βάζοντας στο πνεύμα των Χριστουγέννων μικρούς και μεγάλους. Μαλλί της γριάς και ποπ κορν για τους μικρούς μας φίλους και κρασί ζεστό από τους τοπικούς παραγωγούς μας. Ενώ DJ, θα πλαισιώσει με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες τις δράσεις στο Εμπορικό Κέντρο.

Τα καταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά πρωί απόγευμα και ως αργά, με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, εκπλήξεις και κεράσματα. Κάνουμε τις αγορές μας και ταυτόχρονα διασκεδάζοντας με τα πλούσια  δρώμενα που την πλαισιώνουν. Στηρίζουμε την τοπική μας αγορά, σημαίνει στηρίζουμε το δικό μας σπίτι.

Διασκεδάζουμε όλοι μαζί  σε μια βραδιά αξέχαστη για την πόλη μας!

Με κάθε αγορά μπαίνεις σε κλήρωση με ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ

1ο Λαχείο : 100 Ευρώ

2ο Λαχείο: 100 Ευρώ

3ο,4ο,5ο και 6ο Λαχείο: 50 Ευρώ

Αγοράζω και Διασκεδάζω μέχρι αργά το βράδυ

Οργάνωση: Εμπορικός Σύλλογος Ελασσόνας

Συνδιοργάνωση: Δήμος Ελασσόνας, Επιμελητήριο Λάρισας

Previous ArticleNext Article