Ελασσόνα

Η Δημοτική Αρχή Γάτσα άφησε στα συρτάρια έτοιμες μελέτες της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής

Έργα ύψους 4,5 εκατομμυρίων ευρώ έχασε η Δημοτική Αρχή Ελασσόνας, αφού για άλλη μια φορά άφησε στα συρτάρια έτοιμες μελέτες τις οποίες παραδώσαμε με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από τον Φιλόδημο, και θα μπορούσαν να έχουν προκηρυχθεί ήδη τα έργα, τα οποία τώρα μπορεί να εντάσσονται στο πρόγραμμα “ Αντώνης Τρίτσης”, ωστόσο χάνονται τα ποσά αυτά λόγω του πλαφόν που έχει επιβληθεί στους Δήμους.

Τα έργα αφορούν σε αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στην Ελασσόνα αλλά και μια σειρά έργων αγροτικής οδοποιίας στα χωριά: Άζωρος, Καλύβια, Ασπρόχωμα και Λιβάδι.

Είναι λυπηρό να διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά ότι αν η δημοτική αρχή είχε προκηρύξει τα έργα αυτά τότε θα μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερα έργα από το  πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης.

Με βάση τους υπολογισμούς μας σημαντικά έργα θα μείνουν εκτός χρηματοδότησης όπως είναι το έργο της κεντρικής υδροδότησης στον πρώην Δήμο Ποταμιάς.

Ο προβληματισμός μας είναι μεγάλος για την σκοπιμότητα της απόφασης αυτής.

Δεν ήθελε τα έργα αυτά να φέρουν την υπογραφή μας;

Ακόμη κι έτσι είναι επικίνδυνο μια δημοτική αρχή να λειτουργεί μικρόψυχα με πυξίδα το προσωπικό της συμφέρον και όχι των πολιτών της επαρχίας Ελασσόνας.

Είμαστε λοιπόν υποχρεωμένοι να ενημερώσουμε τους δημότες μας και να τους δώσουμε για άλλη μια φορά την πραγματική εικόνα, αυτή που κρύβεται πίσω από το υποτιθέμενο έργο της δημοτικής αρχής Γάτσα.

 

 

Previous ArticleNext Article