Λάρισα

Η αστυνομία εξιχνίασε κλοπές σε Τύρναβο και Λάρισα

Συνελήφθη, το Σάββατο (27-04-2024) το βράδυ στη Λάρισα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας, ένας άνδρας, για απόπειρα κλοπής.

Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν -4- ακόμη περιπτώσεις κλοπής που διέπραξε ο δράστης, κατά περίπτωση, μόνος του ή με συνεργό του, την προηγούμενη εβδομάδα, σε Λάρισα και Τύρναβο.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ, ο συλληφθείς εισήλθε σε πιλοτή πολυκατοικίας στη Λάρισα και αποπειράθηκε να αφαιρέσει βενζίνη από σταθμευμένη δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, ωστόσο έγινε αντιληπτός. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα άδειο μπιτόνι.

Περαιτέρω, όπως προέκυψε, ο προαναφερόμενος δράστης, την 22/23-04-2024 στη Λάρισα:

· αφαίρεσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας, το οποίο ανευρέθη και παρελήφθη από τον ιδιοκτήτη του &

· αφαίρεσε ένα βιβλιαράκι με έγγραφα και προσωπικό έγγραφο από σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, ενώ το βιβλιαράκι βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στην νόμιμη δικαιούχο του.

Επιπροσθέτως, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, από κοινού με συνεργό του, κατά το χρονικό διάστημα από 21-04-2024 έως 24-04-2024, αφαίρεσαν -2- οχήματα και συγκεκριμένα μία δίκυκλη μοτοσικλέτα στον Τύρναβο και ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο στη Λάρισα, τα οποία βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Previous ArticleNext Article