Λάρισα

H Carpet Clean Τσακνάκη κέρδισε τo 1o βραβείο στα Ελληνικά Βραβεία Βέλτιστων Πρακτικών GBPA 2020 και προκρίθηκε στον τελικό των Παγκόσμιων Βραβείων

Τα GREEK BEST PRACTICES AWARDS 2020 ( Βραβεία Βέλτιστων Πρακτικών Εταιρειών Καθαρισμού) διοργανώθηκαν στις 3 Σεπτεμβρίου από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Στεγνοκαθαριστηρίων-Ταπητοκαθαριστηρίων και τη CINET (Διεθνής Επιτροπή Φροντίδας Κλωστουφαντουργίας) σε μια ζωντανή διαδικτυακή ροή με εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η Carpet Clean Τσακνάκη από τη Λάρισα κέρδισε την διαδικτυακή εθνική προεπιλογή και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον τελικό των Παγκόσμιων Βραβείων Βέλτιστων πρακτικών που θα μεταδοθεί ζωντανά από το Άμστερνταμ στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2020, όπου θα ανταγωνιστεί με τις μεγαλύτερες εταιρίες καθαρισμού από όλο τον Κόσμο.

Οι διαγωνιζόμενοι ήταν πολύ κοντά σε ένα επικό διαγωνισμό. Η κριτική επιτροπή των ελληνικών βραβείων είχε το δύσκολο έργο να επιλέξει το καλύτερο προφίλ από 4 εταιρείες, με αξιοσημείωτη απόδοση όσον αφορά τις βέλτιστες πρακτικές. Η Carpet Clean Τσακνάκη κέρδισε με μια μικρή διαφορά 1 πόντου από τον επόμενο ανταγωνιστή, χάρη στην υψηλή εστίαση στην ποιότητα των υπηρεσιών, τη βιωσιμότητα, την καινοτομία, το επιχειρηματικό μοντέλο, την εξυπηρέτηση πελατών και μια ευέλικτη δομή ικανή να προσαρμοστεί στις προκλήσεις και τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η κρίση του κορωνοϊού.

Οι τέσσερις Έλληνες Υποψήφιοι που προκρίθηκαν στον Ελληνικό Τελικό ανάμεσα από δεκάδες εταιρίες καθαρισμού ήταν οι εξής:

Clean Up (Ηράκλειο Κρήτης)

Previous ArticleNext Article