Λάρισα

H Alpha Bank κλείνει κι άλλο κατάστημα στη Λάρισα – Απομένουν μόνο αυτά τα τρία στην πόλη

Από την Alpha Bank εγκαινιάζεται φέτος ο νέος γύρος συρρίκνωσης του δικτύου των τραπεζικών κατα­στημάτων και του περιορισμού των θέσεων εργασία στον ν. Λάρισας.

Στο όνομα των έντονων πιέσεων που ασκούν οι εποπτικές αρχές προς την κατεύθυνση του εξορθολογισμού του λειτουργικού κόστους και της ψηφιοποίησης των υπηρε­σιών τους, η διοίκηση του Ομίλου τα Alpha bank αποφάσισε την ανα­στολή λειτουργίας του υποκαταστήματος που λειτουργεί στη συνοικία Νεάπολη επί της οδού Μεραρχίας. Σύμφωνα με πληροφορία της εφημερίδας Ελευθερία το κατάστημα, στο οποίο εργάζονται σήμερα 4 μόνο εργαζόμενοι θα εξυπηρετεί τους πελάτες του μέχρι και τις 9 Απριλίου και ακολούθως θα συγχωνευτεί με το υποκατάστημα του Σιδηροδρομικού Σταθμού, επί της  Πολυτεχνείου. Με το νέο «λουκέτο» η Alpha Bank θα μείνει στη πόλη της Λάρισας με τρία μόνο κα­ταστήματα και έξι συνολικά στον νο­μό. Το κεντρικό επί της Παπαναστα­σίου, της Χαραυγής, του Σιδηρο­δρομικού Σταθμού και τα τρία σε Φάρσαλα, Ελασσόνα και Τύρναβο.

θυμίζουμε πως τα τελευταία χρόνια η διοίκησή της έχει κλείσει τα κατα­στήματα του Αγ. Κωνσταντίνου, της Κύπρου, της Φαρσάλων και της Γιάννουλης.

Εν τω μεταξύ όπως είχε αναφέρει σε ρεπορτάζ του το onlarissa.gr πριν λίγες ημέρες, κλείνει και το κατάστημα στον Πλαταμώνα.

Πηγή: onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article