Λάρισα

Γυναικοκτονία στη Σωτηρίτσα: Η ζήλεια όπλισε το χέρι του 54χρονου – Έρευνα διακρίβωσης συνθηκών διαβίωσης για τον 13χρονο γιο

Ξεκίνησε από την Αθήνα για τη Λάρισα και συγκεκριμένα την Σωτηρίτσα για να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του. Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία ήταν η ζήλεια η οποία  όπλισε το χέρι του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας της 43χρονης άτυχης γυναίκας και εν διαστάσει συζύγου της.

Με την άσκηση ποινικής δίωξης εναν­τίον του, με τις βαρύτατες κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της παράνομης οπλοφορίας, της οπλοχρησίας και της παράνομης οπλοκατοχής μαχαιριού, περιστρόφου κρό­του -λάμψης και φυσιγγίων, ο 54χρονος συζυγοκτόνος θα βρεθεί ξανά αύριο το πρωί της Παρασκευής στη Γ’ Ανακρίτρια για να απολογηθεί και να δώσει την δική του πλευρά γιατί έφτασε στο σημείο να κάνει αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα σκοτώνοντας την 43χρονη γυναίκα του.

Η ιατροδικαστής κα Ρουμπίνη Λεονταρή χθες Τετάρτη, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας νεκροτομής-νεκροψίας δήλωσε πως: «Τα τραύματα αφορούν καίριες για την ζωή περιοχές και δηλώνουν την ανθρωποκτόνο πρόθεση του δράστη».

Εξάλλου, νωρίτερα χθες ο δικηγόρος του 54χρονου ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο συζυγοκτόνος αύριο, ενώ τόνισε πως «ο κατηγορούμενος λάμβανε αντικαταθλιπτική και αντιψυχωσική αγω­γή και πριν μερικές ημέρες είχε χρειαστεί αν επισκεφθεί την ψυχιατρική κλινική νοσοκομείου στην Αθήνα».

Στο μεταξύ η αντεισαγγελέας Πλημμελειοδικών Λάρισας, Στέλλα Μολδοβάνη, σύμφωνα με την «Ελευθερία» παρήγγειλε χθες τη διενέργεια κατεπείγουσας κοινωνικής έρευνας στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων για τη «διακρίβωση των συνθηκών διαβίωσης» του ανη­λίκου, 13χρονου αγοριού και τρίτου παιδιού της οικογένειας αφού ως ανήλικο πρέπει να προστα­τευτεί.

Πηγή: onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article