Ελλάδα

Γνωστή ηθοποιός από τη λάμψη της TV, μοναχή στην μακρινή Κένυα

Η Ναταλία Λιονάκη πριν πολλά χρόνια αποφάσισε να αφιερώσει τη ζωή της στη θρησκεία.

Η ηθοποιός που έχει χειροτονηθεί ως μοναχή Φεβρωνία, βρίσκεται πλέον στην περιοχή Κισούμου της Κένυας και ο επίσκοπος Μάρκος έδωσε κάποιες πληροφορίες για τη ζωή της, στην εκπομπή «Πρωινό».

Όπως ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή: «Έχει χρόνια που βρίσκεται εκεί η μοναχή Φεβρωνία, μαζί με άλλες μοναχές, επί μακαριστού προκατόχου μου. Ξέρω μόνο ότι υπάρχει, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το ιστορικό της. Τώρα με τις μοναχές που είναι εκεί, μας βοηθούν στο έργο μας. Φτιάχνουν το μοναστήρι».

Στη συνέχεια, ο επίσκοπος Μάρκος διέψευσε την είδηση που ήθελε τη Ναταλία Λιονάκη να βρίσκεται στην Ελλάδα για να πουλάει κομποσχοίνια. «Η ζωή τους είναι εκεί. Όταν αφιερώνεται κάποιος στο έργο της εκκλησίας, παραμένει στο μοναστήρι του, εκτός αν για κάποια επείγουσα δουλειά χρειαστεί να πάει στο εξωτερικό», ανέφερε.

Τέλος, τόνισε: «Οι τρεις μοναχές που έχουμε είναι ευτυχισμένες, χαρούμενες, γιατί ζουν τον Χριστό. Δεν θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για τη συγκεκριμένη μοναχή. Μπορώ να μιλήσω γενικά για όλες. Επιβιώνουν, όπως είπα, την Ορθοδοξία, την προσευχή. Εξάλλου η ζωή τους είναι ησυχαστική».

Screenshot__9_
protothema.gr
Previous ArticleNext Article