Λάρισα

ΓΝΛ: Υπογραφή συμβάσεων για την Κινητή Μονάδα Ψυχικής Υγείας

Με την Υφυπουργό Υγείας, αρμόδια για θέματα Ψυχικής Υγείας κα Ζωή Ράπτη είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας κος Βλαχάκης Γρηγόρης στο περιθώριο της Διεθνούς  Έκθεσης  Θεσσαλονίκης. Η υφυπουργός η οποία από την πρώτη στιγμή είναι κοντά στην ανάπτυξη κινητών μονάδων ψυχικής υγείας στη Λάρισα ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις, συνεχάρη τις διοικητικές υπηρεσίες για την δουλειά τους για την ολοκλήρωση του προγράμματος και έδωσε οδηγίες για την επίσπευση των διαδικασιών ώστε η υπηρεσία να προχωρήσει σε ανακοίνωση πρόσληψης και να κληθούν οι διοριστέοι για υπογραφή συμβάσεων.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο του ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014–2020» Άξονας Προτεραιότητας «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού-ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση», το οποίο είναι συγχρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ). ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΑΞΗΣ: «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ» το Υποέργο: «Υπηρεσίες ολοκληρωμένης κοινοτικής θεραπείας και υπηρεσιών κατ’ οίκον νοσηλείας μέσω της ενίσχυσης  τομεοποιημένων μονάδων Ψυχικής Υγείας» το ΓΝΛ προχώρησε σε ανακοίνωση πρόσληψης 4 επαγγελματιών ψυχικής υγείας.

Μετά από αυτά ο κος Βλαχάκης δήλωσε : « Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλέσουμε τους 4 διοριστέους σύμφωνα με τους πίνακες του ΑΣΕΠ με ειδικότητες 1 ΠΕ ΨΥΧΙΑΤΡΩΝ, 1 ΠΕ ΨΥΧΟΛΟΓΩΝ, 1 ΤΕ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ και 1 ΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ για υπογραφή σύμβασης. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την Υφυπουργό Υγείας κα Ζωή Ράπτη για την αμέριστη συμπαράσταση καθώς και όλο το προσωπικό για την εργασία που πρόσφερε προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία  Εντός 5 ημερών από την παραλαβή της πρόσκλησης οι διοριστέοι καλούνται για την υπογραφή της σύμβασης μέχρι δώδεκα (12) μήνες με ανανέωση ή παράταση έως τη λήξη του υποέργου» .

Previous ArticleNext Article