Ελασσόνα

Γιόρτασε τα ονομαστήρια του ο Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων – Ευχές από τους πιστούς (ΦΩΤΟ)

Με μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκαν σήμερα Τετάρτη τα ονομαστήρια του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ελασσώνος κ.κ. Χαρίτωνα.

Ο Σεβασμιότατος ιερούργησε το πρωί στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου και μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας δέχθηκε ευχές για την ονομαστική του εορτή από πλήθος πιστών.

Στην αρχιερατική πανηγυρική Θεία Λειτουργία χοροστάτησαν ο εορτάζων σεβασμ. μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων, ενώ συλλειτούργησαν και συμπροσευχήθηκαν μαζί του ο αρχιμανδρίτης – πρωτοσύγκελος της Ι. Μητρόπολης Ελασσώνος π. Βησσαρίων Καραλάσκος, οι αρχιμανδρίτες της Ι.Μ. Σπαρμού Ολύμπου π. Νικάνωρ (ηγούμενος της Μονής) και π. Βασίλειος. ο πρωτοπρεσβύτερος – αρχιερατικός επίτροπος της Ι. Μητρόπολης Ελασσώνος π. Δημήτριος Παπαγεωργίου,  ο αρχιμανδρίτης της Ι. Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνα π. Σεβαστιανός Αράπης, ο αρχιμανδρίτης της Ι. Μονής Αγίου Δημητρίου(«Βαλέτσικο») Τσαριτσάνης π. Εφραίμ Κατσαγάννης, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Ευάγγελος Γκανάτσιος, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Χρήστος Γεροφάκας και ο διάκονος π. Σπυρίδωνας.

Ακούστε όσα είπε στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, ο «οικοδεσπότης» εορτάζων μητροπολίτης:

Στα ονομαστήρια του μητροπολίτη Ελασσώνος έδωσαν το «παρών» ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Αστ. Μαντζιώκας,  οι περιφερειακοί σύμβουλοι Στέλιος Δημότσιος και Θανάσης Παιδής, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νιίκος Γάτσας, ο πρόεδρος της ΑΕΝΟΛ Λευθερης Φουρκιώτης, ο διοικητής του ΑΤ Ελασσόνας Πέτρος Μουταφίδης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας Ελευθέριος Μουλτσιάς, η πρώην Επαρχος Ελασσόνας Μαρία Μαμάρα, ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πλειάδα κληρικών, μαθητές του ΓΕΛ Ελασσόνας, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

Previous ArticleNext Article