Ελλάδα

Γιώργος Τσαλίκης: Κατέρρευσε πολυέλαιος σε νυχτερινό κέντρο, την ώρα που τραγουδούσε

Τον γύρο του TikTok κάνει ένα σοκαριστικό βίντεο από νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης. Την ώρα που ο τραγουδιστής ερμήνευε το «Είμαι μια χαρά» κούνησε ένα πολυέλαιο που βρισκόταν στο μαγαζί.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο πολυέλαιος κατέρρευσε με αποτέλεσμα να πέσει κάτω, εκεί όπου χόρευαν οι θαμώνες του κέντρου. Ευτυχώς, ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκε κανείς.

Η αντίδραση του Τσαλίκη

Ο Γιώργος Τσαλίκης συνέχισε κανονικά την εμφάνισή του, χωρίς να διακόψει το πρόγραμμα.

Με χιουμοριστική διάθεση μάλιστα, άρπαξε τον πολυέλαιο και έκανε μερικά «βαράκια», για να τον δώσει στη συνέχεια, σε άνθρωπο του μαγαζιού.

Έβαλαν… σημάδι τον Οικονομόπουλο

Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό απρόοπτο που συμβαίνει σε νυχτερινό κέντρο αυτές τις ημέρες.

Προ ημερών, ένα… ιδιαίτερο ατύχημα είχε και ο Νίκος Οικονομόπουλος πάνω στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζεται.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι θαμώνες έχουν «θάψει» τον δημοφιλή τραγουδιστή με λουλούδια, την ώρα που τραγουδούσε αγαπημένες επιτυχίες. Ωστόσο, όπως φαίνεται, κάποιοι το παράκαναν…

Συγκεκριμένα, μαζί με τα εκατοντάδες γαρύφαλλα που έπεφταν «βροχή» στην πίστα, υπήρξαν και κάποια πανέρια τα οποία κατευθύνονταν… προς το ευαίσθητο σημείο του τραγουδιστή.

Ο τραγουδιστής αναγκάστηκε να σταματήσει να τραγουδά και χαριτολογώντας είπε σε αυτόν που του πέταξε το πανέρι: «Θα μου κάνεις ζημιά…».

 

in.gr

 

 

Previous ArticleNext Article