Αθλητισμός

Γερό ματς (Χ)ωρίς νικητή στην Ανάβρα…

Δωτιέας Αγιάς και Π.Ο.Ε διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο γήπεδο της Ανάβρας, σε ένα γερό τεστ και για τους δύο, μένοντας στο ισόπαλο 1-1.

Παιχνίδι που κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα ανάμεσα σε δύο ομάδες που τις χωρίζει ναι μεν μια κατηγορία αλλά έχουν δείξει έως τώρα άριστα δείγματα γραφής και δικαιολογημένα τρέφουν φιλοδοξίες τόσο για το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ, όσο και γι’ αυτό της Γ΄Εθνικής.

Προβάδισμα με «Πάτσι»

Στο α΄μέρος οι «κυανόλευκοι ήταν αυτοί που είχαν την εδαφική υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα αλλά και δύο σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν με τον Τόλιο (10΄, 35΄) τις οποίες και σπατάλησε.

Αντίθετα ο Δωτιέας που παρά τις σημαντικές απουσίες, εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 25΄χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στέλιου Πατσιωτού το οποίο κέρδισε ο Μακρής από τον τερματοφύλακα Γούπο, κάνοντας το 1-0.

Ο Μουλτσιάς μίλησε… στην εκπνοή

Στην επανάληψη τόσο το τεχνικό δίδυμο των Τάσου Μπεριτζά-Κώστα Παπαρίζου, όσο και ο Βαγγέλης Μόρας προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές, με τον ρυθμό να πέφτει κατά κάποιον τρόπο και τελικά τον Π.Ο.Ε να φτάνει στο γκολ της ισοφάρισης στο 90΄ με κεφαλιά του Χάρη Μουλτσιά διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Πάντως και οι δύο ομάδες δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν, οι Αγιώτες κυρίως με τον Λεσάϊ (73΄, 82΄) και οι Ελασσονίτες με τους Μουξιό (50΄), Ιγγλέζο (60΄) και Μουλτσιά (67΄).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Αντωνίου με βοηθούς τους κ.κ. Κοτούμπα Ν. και Καραμαγκιόλα.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Τ. Μπεριτζάς-Κ. Παπαρίζος):

Κουτσογιαννούλης, Δημολιός, Χατζής, Ντακούλας, Τσακάλι, Σούμπασης, Παπαγιαννούλης, Μακρής, Ντακούλας, Πατσιωτός, Λεσάι, Μπλατσέρης.

Έπαιξαν και οι: Καρνάβας, Φουκαλάς, Κορτσάρι, Χάμος, Κορλός, Μαλαχτάρης, Καραφίλι, Μάνσε, Γεωργοβίτσας.

Π.Ο.Ε (Β. Μόρας):

Γούπος, Κακάμης, Γκαντούνας Η., Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Καραγκούνης, Μουστάκας, Γκουντρουμπής, Ματούλας, Τόλιος.

Έπαιξαν και οι: Ιγγλέζος, Μουξιός, Γκαμπέτας, Καραμούλας, Μπούσιας, Νταμπώσης, Κουκούλης, Καραλούλης, Αρσένης, Μουλτσιάς.

larisagoal.gr

Previous ArticleNext Article