Ελασσόνα

Γέφυρα της… υπομονής: Περιμένουν δεκάδες άνθρωποι για να περάσουν απέναντι στη Γιάννουλη με βαρέα οχήματα – ΦΩΤΟ/ΒΙΝΤΕΟ

Την υπομονή τους επιστρατεύουν και το πρωί της Τετάρτης πλήθος Λαρισαίων για να μετακινηθεί από και προς τη Γιάννουλη μέσω της αποκλεισμένης γέφυρας το Πηνειού, στο ύψος των Εργατικών Κατοικιών.

 

 

Όπως καταγράφει το ρεπορτάζ του onlarissa.gr, λόγω του αυξημένου φόρτου μετακινήσεων, ξαναέπιασε δουλειά και ο τεράστιος φορτωτής εκσκαφέας εκτός από το ερπυστριοφόρο για τη μεταφορά πολιτών προς την απέναντι πλευρά. Στις μεταφορές επίσης συνδράμουν και δύο βανάκια του Δήμου Λαρισαίων. Είναι αίσθηση η υποχώρηση των νερών στην αρχή των εργατικών κατοικιών από Λάρισα, αλλά παραμένουν ορμητικά στο ύψος των σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτη.

Το δε πρόβλημα υφίσταται και είναι άγνωστο πότε θα λυθεί στο σημείο, όπως εξήγησε και σε ενημέρωση το απόγευμα της Τρίτης ο Δήμος Λαρισαίων τονίζοντας πως “Αμετάβλητη η κατάσταση στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών της Γιάννουλης. Mε έγγραφό της η δημοτική αρχή ενημέρωσε το συντονιστικό της πολιτικής προστασίας της Κυβέρνησης για την επείγουσα ανάγκη να αποκατασταθεί η διέλευση στο σημείο διακοπής της κυκλοφορίας και να αντιμετωπιστεί το πλημμυρικό φαινόμενο στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Γιάννουλης το συντομότερο δυνατό πριν δημιουργηθούν προβλήματα καταλληλόλητας των κατοικιών”.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την περιοχή το πρωί της Τετάρτης:

                    

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article