Αθλητισμός

Γ’ Εθνική: Ο όμιλος με τις Λαρισινές ομάδες!

Μετά και την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής στη Γ’ Εθνική, η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ εξετάζει τον καταρτισμό των 9 ομίλων που θα αποτελούν τη νέα κατηγορία και μέσα στον Αύγουστο αναμένεται να ανακοινωθούν και επίσημα.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του athleticlarissa ο όμιλος με τις Λαρισινές ομάδες θα έχει έντονο «χρώμα» Θεσσαλίας! Ο καταρτισμός των ομίλων θα ξεκινήσει από πάνω προς τα κάτω και οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο νέος όμιλος θα περιλαμβάνει 16 ομάδες. Το μεγάλο ερωτηματικό για την ώρα είναι πόσες από αυτές θα υποβιβάζονται από κάθε όμιλο, με το επικρατέστερο νούμερο να είναι 6-7 (ανάλογα και με τον συνολικό αριθμό ανά όμιλο).

Ως γνωστών ο νομός Λάρισας θα εκπροσωπηθεί από τέσσερις ομάδες, τον Ηρακλή Λάρισας, και τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που παρέμειναν στην κατηγορία και τους «νεοφώτιστους» Αετό Μακρυχωρίου και Π.Ο. Ελασσόνας.

Δείτε αναλυτικά το νέο όμιλο που θα μετέχουν οι ομάδες της Λάρισας:

ΕΠΣ Λάρισας (4): Ηρακλής Λάρισας, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Αετός Μακρυχωρίου, Π.Ο. Ελασσόνας.

ΕΠΣ Θεσσαλίας – Βόλου (4): ΓΣ Αλμυρού, Θησέας Αγριάς, Διαγόρας Στεφανοβικείου, Δήμητρα Ευξεινούπολης.

ΕΠΣ Τρικάλων (2): ΑΣ Μετέωρα, ΠΟ Φήκης.

ΕΠΣ Καρδίτσας (3): ΑΟ Σελλάνων, Ατρόμητος Παλαμά, Αναγέννηση Καρδίτσας.

ΕΠΣ Πιερίας (3): ΑΕ Καρίτσας, Δίας Δίου, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου.

Μεταφέρονται σε άλλο όμιλο…

*Οι ομάδες των νομών Φθιώτιδας (Αταλάντη, Οπούντιος Μαρτίνου), Φωκίδας (Φωκικός) και Ευρυτανίας (ΑΠΟΚ Βελούχι) θα αγωνιστούν σε άλλο όμιλο, αφού ο συνολικός αριθμός των ομάδων σε Θεσσαλία και Πιερία είναι υπέρ αρκετός για τον σχεδιασμό του νέου ομίλου που αναμένεται να παρουσιάσει τεράστιο ενδιαφέρον!

Previous ArticleNext Article