Λάρισα

Φουσκωμένους λογαριασμούς έως και 70% καταγγέλλουν Λαρισαίοι για το φυσικό αέριο – Αφορά έναντι μετρήσεις! (video)

«Φουσκωμένους» λογαριασμούς αερίου για κατανάλωση που, όπως καταγγέλλουν, δεν έκαναν τους καλοκαιρινούς μήνες, άρχισαν να λαμβάνουν καταναλωτές σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τη διαδικασία που ακολουθείται, οι λογαριασμοί Σεπτεμβρίου είναι έναντι, βάση εκτίμησης της ετήσιας κατανάλωσης. Αν αυτή υπερβαίνει το μέσο όρο που υπολογίζεται στα 700 κυβικά για τα νοικοκυριά, αυτόματα αυξάνεται η εκτίμηση για κάθε μήνα.

Σύμφωνα με τους αρμόδιους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους παρόχους ζητώντας να μην πληρώσουν τους εν λόγω λογαριασμούς αλλά να προσκομίζουν την ένδειξη του μετρητή, ώστε να εκδοθεί εκκαθαριστικός λογαριασμός τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνουν τηλεφωνικά για την ένδειξη του μετρητή τον διαχειριστή του φυσικού αερίου, επικοινωνώντας στα τηλέφωνα 11151 ή 2311256666 αν βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και 11152 ή στο 2411100000 αν βρίσκονται στη Θεσσαλία ή μπορούν να συμπληρώνουν την ηλεκτρονική φόρμα στην ιστοσελίδα της ΕΔΑ ΘΕΣΣ επιλέγοντας “καταχώρηση ένδειξης μετρητή”.

ertnews.gr

Previous ArticleNext Article