Αθλητισμός

Φιλική νίκη της ΑΕΛ με υποσχέσεις για το μέλλον (ΦΩΤΟ)

Παρότι πλησιάζει η μέρα της Παναγίας (15 Αυγούστου), ο κόσμος ήταν αρκετός και παρακολούθησε τις προσπάθειες των παικτών της ΑΕΛ, ενώ χειροκρότησε ένθερμα όλες τις προσπάθειες της ομάδας μας.

Το φιλικό παρακολούθησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αχιλλέας Νταβέλης, καθώς και ο α’ αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Νταβέλης. Επίσης την αναμέτρηση παρακολούθησε ο πρόεδρος της Α.Ε. Κιλελέρ κ. Χρήστος Φτάρας.

Θετική εικόνα, τρία γκολ, δοκάρια, αλλά και φάσεις ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, είναι ο απολογισμός της πρώτης φιλικής αναμέτρησης.

Η ΑΕΛ άνοιξε το σκορ με τον Οτορμίν με ψηλοκρεμαστό πλασέ στο 23’ (1-0). Το 2-0 σημειώθηκε με αυτογκόλ του Χασομέρη στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ύστερα από όμορφη εκτέλεση φάουλ του Οτορμίν. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο 21χρονος αμυντικός χαφ, υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστής, Πολύκαρπος Κατσαβάκης, στο 67’ με ωραίο σουτ από πλάγια θέση και ενώ η μπάλα βρήκε πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ κ. Παναγιώτης Γκουτσίδης, είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των παικτών του. Στο πρώτο τεστ δεν πήραν χρόνο συμμετοχής οι Αργεντινοί της ομάδας (Πεντρόσο, Αντράντα, Σάρατε) που ενσωματώθηκαν πριν λίγες ημέρες με την ομάδα και χρειάζονται τον απαιτούμενο χρόνο.

Δύο παίκτες από την Κ19 πήραν χρόνο συμμετοχής, ο λόγος για τους Χατζή και Αρσένη.

Όσον αφορά τις φάσεις του αγώνα, στο 10’ εκτέλεσε κόρνερ ο Οτορμίν την κεφαλιά πήρε ο Πλέγας η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 22’ σουτ του Οτορμίν, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ.

Στο 34’ σουτ του Κώστα Παπαγεωργίου η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Στο 36’ μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΛ. Ο Πλέγας έκανε το σουτ, απέκρουσε ο Μισυρλής και στη συνέχεια κατέληξε η μπάλα σε κόρνερ.

Στο 38’ νέο σουτ του Οτορμίν κόντραρε η μπάλα πέρασε κόρνερ.

Στο 40’ κεφαλιά του Ογκμπόε, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και ο Μισυρλής μπλόκαρε στην επαναφορά.

Στο 44’ σουτ του Πανταζή για το Κιλελέρ, η μπάλα άουτ.

Στο 45’ σουτ του Οτορμίν, έδιωξε ο Μισυρλής και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Στο 90’ σουτ του Ρούση η μπάλα κόντραρε σε σώματα και έφυγε κόρνερ.

ΑΕΛ – Α’ ημίχρονο (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος (32′ Βενετικίδης), Παρασκευάς, Μαϊδανός, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Κ. Παπαγεωργίου, Πλέγας, Οτορμίν, Καλουτσικίδης, Κοσσονού, Ογκμπόε.

ΑΕΛ – B’ ημίχρονο: Βενετικίδης (66’Αντωνόπουλος), Θ. Παπαγεωργίου, Κοσσονού (55′ Χατζής – 74′ Αρσένης), Γιανναράκης, Στάμου, Νινίκας, Κατσαβάκης, Θωμαΐδης, Ζησούλης, Ρούσης, Βλιώρας.

ΑΕ. Κιλελέρ – Α’ ημίχρονο (Κώστας Κατσάρας): Μισυρλής, Β. Παπαγεωργίου, Μπαρούτας, Φουρκιώτης, Τσακίρης, Γκουγκουλιάς, Πανταζής, Θ. Παπαγεωργίου, Κατσαμάγκας, Χασομέρης, Βαγενάς.

ΑΕ. Κιλελέρ – Β’ ημίχρονο: Μπεκτέσι, Χατζησαββίδης, Αντωνίου, Σούμπασης, Φώλλιας, Κούκος, Κυρίτσης, Παρασκευόπουλος.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Μπουρονίκος, Βαλιώτης.

Previous ArticleNext Article