Ελλάδα

Εξαφανίστηκε νεαρός στους Νέους Πόρους – Μεγάλη έρευνα για να βρεθεί

Ο νεαρός άνδρας αγνοείται από προχθές, Τρίτη το απόγευμα από όταν και έχει να δώσει σημάδια ζωής, καθώς κανείς δεν τον είδε από την στιγμή που εθεάθη τελευταία φορά φορώντας το μαγιό του.

Ο εικονιζόμενος είναι ουγγρικής καταγωγής περίπου 25 ετών και διαμένει αυτό το διάστημα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια στους Νέους Πόρους Πιερίας με την οικογένειά του, κάνοντας διακοπές.

Τις Αρχές ειδοποίησε σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, η μητέρα του όταν είδε ότι οι ώρες περνούσαν και ο γιος της δεν επέστρεφε από την βόλτα του.

Από την Τρίτη το απόγευμα που δηλώθηκε η εξαφάνιση και εφόσον παρήλθε το πρώτο 24ωρο, έχει σημάνει συναγερμός μεταξύ συγγενών, φίλων και γνωστών για τον εντοπισμό του, ενώ οι Αρχές «οργώνουν» την περιοχή με έρευνες. Επίσης έχει συσταθεί εθελοντική ομάδα από την Κοινότητα Πλαταμώνα η οποία «χτενίζει» την περιοχή.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι έρευνες συνεχίζονται από ξηράς και θαλάσσης.

Οι οικείοι του κάνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να έρθει σε επικοινωνία με το Λιμεναρχείο του Πλαταμώνα, ή με το Αστυνομικό Τμήμα ή με την Κοινότητα του Πλαταμώνα.

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article