Λάρισα

Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας στον Δήμο Τεμπών – Το πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του Δήμου Τεμπών, σχετικά με το πρόγραμμα της ευρωπαϊκής εβδομάδας κινητικότητα:

Πέμπτη 16/09/2021:

Γόννοι:

15:00 : Γλυπτική με τον κ. Γ. Βροντινό του ΚΔΑΠ The kid’s dream, στον υπαίθριο χώρο του ΚΔΑΠ The Kid’s dream.

Πυργετός:

18:00 : Περίπατος στη φύση, συγγραφή παραμυθιού με την κα. Ε. Σούκου, Βασιλείου του ΚΔΑΠ Dream Kids, στο Orion shooting club στον Πυργετό.

Μακρυχώρι:

18:30 : Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά προς το περιβάλλον και γνωρίζουμε τις ομορφιές του τόπου μας – Διαδρομή με ποδήλατα με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρυχωρίου και την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Zumba Instructor Νατάσα Αλεξάνδρου. Ξεκινάμε από το θεατράκι Μακρυχωρίου, περνάμε από τις όμορφες πλατείες του χωριού μας και καταλήγουμε στην Πλατεία Ζήση Λιούπα (Κεντρική Πλατεία).

Παρασκευή 17/09/2021:

Πυργετός:

15:00 : Εικονογράφηση παραμυθιού με τον κ. Γ. Βροντινό του ΚΔΑΠ Dream Kids, στην πλατεία μπροστά από το ΚΕΠ Πυργετού.

Γόννοι:

18:30 : Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά προς το περιβάλλον και γνωρίζουμε τις ομορφιές του τόπου μας – Περίπατος στη φύση με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρυχωρίου και την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Zumba Instructor Νατάσα Αλεξάνδρου. Ξεκινάμε από την Κεντρική Πλατεία και ανεβαίνουμε στην τοποθεσία Καστρί.

 

Σάββατο 18/09/2021:

Γόννοι:

18:00 : Θεατρικό δρώμενο με την κα Λ. Παπαδόντα του ΚΔΑΠ The kid’s dream, στο Θεατράκι του Προφήτη Ηλία.

Μακρυχώρι:

18:30 : Χορεύουμε για το περιβάλλον αντικρίζοντας την κορυφή του Κισσάβου – Zumba με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρυχωρίου και την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Zumba Instructor Νατάσα Αλεξάνδρου στην πλατεία Ζήση Λιούπα (Κεντρική Πλατεία).

Πυργετός:

18:30 : Χορευτικό δρώμενο με την κα. Ε. Ροδιτάκη του ΚΔΑΠ Dream Kids στην Κεντρική Πλατεία Πυργετού.

 

Κυριακή 19/09/2021:

Πυργετός:

11:00 : Θεατρικό δρώμενο με θέμα το περιβάλλον με την κα Φ. Βασιλείου του ΚΔΑΠ Dream Kids στην Κεντρική Πλατεία Πυργετού.

Γόννοι:

17:00 : Αγαπάμε το περιβάλλον – Κάνουμε δενδροφύτευση στην πλατεΐτσα τζαμί με το ΚΔΑΠ The Kid’s dream.

 

18:30 : Χορεύουμε για το περιβάλλον κάτω από τον Όλυμπο – Zumba με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρυχωρίου και την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Zumba Instructor Νατάσα Αλεξάνδρου, στην Κεντρική Πλατεία των Γόννων.

 

Δευτέρα 20/09/2021:

Συκούριο:

18:00 : Μετακινούμαστε με μέσα φιλικά προς το περιβάλλον κάτω από την κορυφή του Κισσάβου με το ΚΔΑΠ Focus. Ξεκινάμε από την πλατεία μπροστά από τη Μουσική Σχολή του Δήμου Τεμπών, πηγαίνουμε στη θέση Πυξίδα και επιστρέφουμε στη Μουσική Σχολή.

Πυργετός:

18:00 : Δενδροφύτευση με την κα. Ε. Σούκου του ΚΔΑΠ Dream Kids στο Κτήμα Β. Σούκου στον Πυργετό.

 

Γόννοι:

18:30 : Χορευτικό δρώμενο με την κα. Ε. Ροδιτάκη του ΚΔΑΠ The kid’s dream, στην Κεντρική Πλατεία των Γόννων. Αγαπάμε το περιβάλλον – Κάνουμε δενδροφύτευση στην πλατεΐτσα τζαμί με το ΚΔΑΠ The Kid’s dream.

 

Τρίτη 21/09/2021:

Γόννοι:

18:00 : Αγαπάμε το περιβάλλον, δίνουμε στα υλικά ζωή – Κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά στην παιδική χαρά των Γόννων με το ΚΔΑΠ The Kid’s dream.

Πυργετός:

18:00 : Κυνήγι του χαμένου θησαυρού με την κα Ε. Μωραΐτη του ΚΔΑΠ Dream Kids στο πάρκο στην είσοδο του Πυργετού.

 

 

Συκούριο:

18:30 : Χορεύουμε για το περιβάλλον κάτω από τον Κίσσαβο – Zumba με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρυχωρίου και την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Zumba Instructor Νατάσα Αλεξάνδρου στην πλατεία μπροστά από τη Μουσική Σχολή του Δήμου Τεμπών.

  

Τετάρτη 22/09/2021 (Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο):

Γόννοι:

18:00 : Κυνήγι του χαμένου θησαυρού στον Προφήτη Ηλία με το ΚΔΑΠ The Kid’s dream.

Μακρυχώρι :

18:00 : «Άνθρωπος και Τροχός», δράσεις από το ΚΔΑΠ «Ο Κήπος» στην Πλατεία Ζήση Λιούπα (Κεντρική Πλατεία) – Θεατρικό παιχνίδι, Κυκλοφοριακή Αγωγή, Φύτευση διαφόρων φυτών.

Πυργετός:

18:00 : Αγαπάμε το περιβάλλον, δίνουμε στα υλικά ζωή – Κατασκευές με ανακυκλώσιμα υλικά με την κα Ε. Μωραΐτη του ΚΔΑΠ Dream Kids στο χώρο του ΚΔΑΠ στο κτήριο της πρώην Τράπεζας Πειραιώς.

 

Η διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2021 στον Δήμο μας δε θα ήταν εφικτή χωρίς την πολύτιμη βοήθεια και συμπαράσταση των φετινών χορηγών και συμμετεχόντων στις δράσεις.

Ο Δήμος Τεμπών και ο ΔΟΠΑΠΕΠΤ τους ευχαριστεί όλους θερμά για την προσφορά τους!

Previous ArticleNext Article