Λάρισα

Εβδομάδα απολογιών για σταθμάρχες και επιθεωρητή

Την πόρτα του τακτικού εφέτη ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας αναμένεται να περάσουν αυτή την εβδομάδα για να απολογηθούν οι δύο σταθμάρχες της απογευματινής βάρδιας στο σταθμό Λάρισας και ο προϊστάμενος επιθεώρησης.

Η αρχή γίνεται σήμερα, όπου αναμένεται να παραστεί ενώπιων του ανακριτή ο συμβασιούχος σταθμάρχης ενώ αύριο Τρίτη απολογείται ο σταθμάρχης που εργάζεται με σύμβαση έργου. Και στους δύο ασκήθηκε ποινική δίωξη γιατί φέρεται να εγκατέλειψαν το πόστο τους τη μέρα της σύγκρουσης πριν την ολοκλήρωση της βάρδιας. Θυμίζουμε ότι και οι δύο σταθμάρχες ήταν προγραμματισμένο να απολογηθούν την περασμένη Παρασκευή 24 Μαρτίου αλλά πήραν νέα αναβολή για να προετοιμάσουν την υπεράσπιση τους.

Την Πέμπτη 30 Μαρτίου, αναμένεται να παρουσιαστεί στο ανακριτικό γραφείο και ο προϊστάμενος επιθεώρησης, η απολογία του οποίου θα γίνει με υπόμνημα.

Και οι τρεις κατηγορούνται για διατάραξη των συγκοινωνιών σε βαθμό κακουργήματος, για ανθρωποκτονίες και σωματικές βλάβες από αμέλεια κατά συρροή (πλημμελήματα).

Previous ArticleNext Article