Ελασσόνα

Ευαγγέλου: Ο απερχόμενος δήμαρχος τρομάζει βλέποντας το «φάντασμα» της ήττας!

Ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας, επικεφαλής της παράταξης «ΑλλάΖουμε» και εκ νέου υποψήφιος κ. Νίκος Ευαγγέλου, απαντάει στον απερχόμενο δήμαρχο μετά το γραπτό του παραλήρημα:

«Ο πανικός και η σύγχυση του απερχόμενου δημάρχου έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Φαίνεται πως βλέπει το «φάντασμα» της ήττας την επόμενη Κυριακή να έρχεται και τρομάζει με τις συνέπειες.

Πίσω από την οργή των πολιτών στο διαδίκτυο που καταγγέλλουν διάφορα, βλέπει εμάς. Για δημοσιεύματα του τοπικού τύπου κατηγορεί πάλι εμάς. Μάλλον βλέπει φαντάσματα. Εμείς όταν καταγγέλλουμε τον ίδιο και την παρέα του, μιλάμε με ονοματεπώνυμο, αλλά ξέρετε κάτι, ποτέ δεν παίρνουμε αληθινές απαντήσεις. Εσείς λέτε λοιπόν ψέματα για να καλύψετε την αλήθεια που σας ενοχοποιεί για ένα σορό πράγματα. Αλλά πρέπει να αναγνωρίσουμε πως διαπρέπετε σε ένα σπορ. Είτε σε επώνυμες, είτε σε ανώνυμες καταγγελίες, εσείς πετάτε πάντα την μπάλα στην εξέδρα. Αυτό το κάνετε όντως καλά, αλλά δυστυχώς δεν πείθετε και μάλλον σας εκνευρίζει. Την διάγνωση περί αυτού, θα την κάνει κάποιος πιο ειδικός από εμάς!

Στο Δημοτικό Συμβούλιο, στις επιτροπές των έργων, στις επιτροπές των προγραμμάτων και στις επιτροπές των διαγωνισμών, ναι είμαστε παρόντες. Αλλά γιατί αποκρύπτετε την αλήθεια; Περνάτε ότι θέλετε, παρά το γεγονός, ότι διαφωνούμε και δεν ακούτε την άποψή μας. Αυτή ήταν η αιτία, ώστε να αποχωρήσουμε από το δημοτικό συμβούλιο. Πόση… δημοκρατία ν’ αντέξουμε, όταν δεν δίνετε τον λόγο στην αντιπολίτευση και κάνετε αέναους μονολόγους; Αλλά αυτός είστε, δεν θα σας μάθουμε λίγες μέρες πριν από τις εκλογές. Όσο για τον εισαγγελέα, αφού το κάναμε μια φορά, δεν αποκλείω να το ξανακάνουμε!

Επίσης όντως γνωρίζουμε τα θέματα καλά και ρωτάμε ξανά, αφού δεν πήραμε πειστικές απαντήσεις. Ποιους ημέτερους ωφελήσατε στην ΔΕΥΑΕΛ και δημιουργήσατε χρέος σχεδόν 8 εκ. ευρώ στην ΔΕΗ; Που πήγαν τα 400.000 ευρώ της Σχολικής Επιτροπής τα δύο χρόνια της πανδημίας;

Για το τελευταίο μην μας πείτε πάλι ότι για την διετία της πανδημίας, με κλειστά σχολεία κάψατε 250.000 ευρώ για θέρμανση, γιατί δεν θα σας πιστέψει κανένας! Ολόκληρη την Ελασσόνα θερμαίνατε με αυτό το ποσό για έναν ολόκληρο Χειμώνα! Καταλαβαίνουμε ότι τελείωσαν οι άθλιες δικαιολογίες και άρχισαν οι ύβρεις. Καλά πάτε, πήρατε ήδη τον δρόμο προς την ήττα και την απαξίωση».

Previous ArticleNext Article