Ελασσόνα

Ευαγγέλου: “Καλή και εποικοδομητική χρονιά με υγεία και ανοιχτά σχολεία”

Τις του ευχές για καλή σχολική χρονιά έστειλε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο κ. Νίκος Ευαγγέλου:

Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και τους μαθητές καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη στη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά.

 

Ένας νέος κύκλος μάθησης αρχίζει για τους μαθητές του Δήμου μας με όνειρα, φιλοδοξίες, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας.

 

Εύχομαι ακόμα σε κάθε εκπαιδευτικό και σε κάθε γονέα και κηδεμόνα να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων τους.

 

Είναι γεγονός ότι η φετινή σχολική χρονιά ξεκινά εν μέσω πανδημίας  αλλά με την απόφαση του Υπουργείου τα σχολεία να παραμείνουν ανοιχτά και οι μαθητές να βρίσκονται στη θέση τους, που δεν άλλη από τα σχολικά θρανία.

 

Για να γίνει αυτό θα πρέπει όλοι μας να τηρούμε τα μέτρα προστασίας και να έχουμε πάντα στο μυαλό μας ότι μόνον ακούγοντας τους  ειδικούς θα μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω μας την πανδημία και να επιστρέψουμε στις παλιές καλές μας συνήθειες,

 

Μένοντας προσηλωμένοι στους στόχους σας, με επιμονή, υπομονή και μεθοδικότητα μπορείτε να πετύχετε ό,τι ονειρευτείτε.

 

Εμείς θα είμαστε δίπλα σας διεκδικώντας και αξιοποιώντας κάθε δυνατή χρηματοδότηση για να διασφαλίσουμε τις καλύτερες συνθήκες , όπως άλλωστε κάναμε και στη διάρκεια της θητείας μας.

 

Δώσαμε τον αγώνα μας για την ενεργειακή αναβάθμιση πολλών διδακτηρίων, όπως τα 2ο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας, 3ο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο Ελασσόνας, το Γυμνάσιο και το πρώην 1ο Λύκειο καθώς και το Γυμναστήριο, πάντα  με την στήριξη πάντα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και προσωπικά του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού.

Επί θητεία μας επίσης προχωρήσαμε σε συντηρήσεις και κατασκευή νέων σκεπών στο Δημοτικό και στο Γυμνάσιο Καλλιθέας, στο Δημοτικό Σχολείο Βλαχογιαννίου, ενώ  είχαμε την χαρά επί ημερών μας να παραδώσουμε νέα διδακτήρια όπως το Λύκειο Ελασσόνας αλλά και το διδακτήριο της Καρυάς σε συνεργασία με το Ίδρυμα “Σταύρος Νιάρχος”.

Καλή εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά με υγεία.

 

Previous ArticleNext Article