Χωρίς κατηγορία

Έτσι θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος της Αναστάζια στην Κω

Στο μικροσκόπιο των Αρχών μπαίνουν καθημερινά νέα στοιχεία γύρω από την δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Ο 32χρονος βασικός ύποπτος ο οποίος κατηγορείται μέχρι στιγμής για αρπαγή  της 27χρονς και για γενετήσια πράξη με άτομο ανίκανο προς αντίσταση αφού ο ίδιος ομολόγησε ότι ήρθε σε ερωτική επαφή με την κοπέλα ενώ ήταν μεθυσμένη μέχρι στιγμής αρνείται τα πάντα.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά στοιχεία τα οποία «καίνε» τον 32χρονο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέονται από τις αστυνομικές αρχές, φαίνεται να έχει υποπέσει σε αντιφάσεις.

Αφενός βρέθηκε DNA της κοπέλας στο σπίτι του ενώ ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι σύμφωνα με το Star, υπάρχει βιντεοληπτικό υλικό που  φαίνεται να δείχνει την Αναστάζια να μπαίνει στο σπίτι του 32χρονου, αλλά να μην βγαίνει ποτέ.

Ο συνήγορός του 32χρονου από το Μπαγκλαντές Ζαφείρης Δρόσος, είχε σήμερα νέα ολιγόλεπτη συνάντηση με τον πελάτη του, προκειμένου όπως είπε να συνταχθεί η αυριανή απολογία του. Μιλώντας στην ΕΡΤ είπε, πως το μόνο, που επαναλαμβάνει ο πελάτης του είναι η αθωότητά του.

Ο δικηγόρος πρόσθεσε ότι περιμένει να δει τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης για να δει αν ταιριάζουν οι ώρες θανάτου της κοπέλας με αυτές της συνάντησής τους.

Ξεσπά ο πατέρας της 27χρονης

Την ίδια στιγμή, οι συγγενείς ξεσπούν για το στυγερό έγκλημα το οποίο πιθανότατα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, προήλθε από στραγγαλισμό.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, παρακολουθεί συντετριμμένος τις δραματικές εξελίξεις από την Πολωνία μη μπορώντας να πιστέψει ότι δεν θα ξαναδεί την κόρη του.

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η Αναστάζια απήχθη, βιάστηκε και δολοφονήθηκε. Το γεγονός ότι αγνοούνταν, μας το είχε ήδη επισημάνει ο φίλος της το βράδυ της Δευτέρας. Όταν ανέφερε την εξαφάνισή της στην αστυνομία τη νύχτα, το αγνόησαν αρχικά. Μόνο όταν ένας φίλος μας παρενέβη στην πρεσβεία, κάτι άρχισε να κινείται», δήλωσε ο πατέρας της 27χρονης.

Ποιος άλλος μπαίνει στο «κάδρο»

Τις τελευταίες ώρες στο «κάδρο» των ερευνών έχει μπει και ο συγκάτοικος του 32χρονου, ο οποίος και αυτός φέρεται να έχει πέσει σε αντιφάσεις, όπως αποκάλυψε το MEGA.

Στην αστυνομία κατέθεσε πως ποτέ ο συλληφθείς και η 27χρονη πήγαν στο σπίτι τους, όμως κάμερες ασφάλειας τους έχουν καταγράψει την είσοδο και των δύο στο χώρο.

Επίσης, οι Αρχές θεωρούν πως όλη την ώρα που η Αναστάζια βρισκόταν στο σπίτι ήταν εκεί τόσο ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές όσο και ο συγκάτοικος του.

Οι ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις θα αποκαλύψουν τον δράστη

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζονται με αμείωτη ένταση προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης ή οι δράστες της δολοφονίας της 27χρονης.

Οι έρευνες περιμένουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, από τα οποία οι αστυνομικοί ευελπιστούν ότι μπορεί να προκύψουν στοιχεία για το ποιος (ή ποιοι) είναι οι δράστες της δολοφονίας.

Στο επίκεντρο των ερευνών παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος που συνάντησε την άτυχη κοπέλα και αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να υπήρξε και συνεργός στη δολοφονία και τη μεταφορά της σορού. 

Από ασφυξία ο θάνατος της 27χρονης

Αργά το απόγευμα της Δευτέρας δόθηκε στη δημοσιότητα η ιατροδικαστική εξέταση που δείχνει ότι ο θάνατος της νεαρής κοπέλας προήλθε από ασφυξία, χωρίς να έχει αποσαφηνιστεί ο ακριβής τρόπος, εάν δηλαδή ο θάνατός της προκλήθηκε από πνιγμό με τα χέρια ή εάν έγινε με κάποιο βρόγχο και αυτό γιατί το πτώμα ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Στο μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, άδεια να φύγουν από το νησί της Κω, δόθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. τόσο στον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζια, μετά τις καταθέσεις που έδωσε, όσο και στην μητέρα της.

Τόσο η μητέρα της Αναστάζια όσο και ο σύντροφός της ετοιμάζονται να αποχωρήσουν από το νησί, με την ΕΛ.ΑΣ. να το επιτρέπει στον τελευταίο, αφού δεν είναι ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης. Ζήτησαν ωστόσο και στους δύο να παραμείνουν στη διάθεσή τους εφόσον και όταν τους ζητηθεί.

Κατάθεσε πολλές φορές ο σύντροφος της Αναστάζια

Ο 28χρονος Πολωνός σύντροφος της Αναστάζια κλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες να δώσει καταθέσεις στην Αστυνομία αρκετές φορές και μάλιστα χθες εξετάστηκε για αρκετές ώρες. Κατάθεση έδωσε και η μητέρα της νεαρής κοπέλας.

Ο νεαρός Πολωνός όπως διευκρινίστηκε πάντως ότι δεν είναι ύποπτος για τη δολοφονία της Αναστάζια, ωστόσο κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για κάποιες αρχικές του καταθέσεις σε σχέση με το κατά πόσο το ζευγάρι γνώριζε τον ύποπτο Μπαγκλαντεσιανό (ο οποίος περιστασιακά εργαζόταν και στο ξενοδοχείο που εργάζονταν και εκείνοι) αλλά και για κάποια SMS που φέρεται να του είχε στείλει η φίλη του το βράδυ της Δευτέρας.

in.gr

Previous ArticleNext Article