Ελασσόνα

Εθιμοτυπική συνάντηση Θανάση Μπίζιου με τον Μητροπολίτη Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα

Εθιμοτυπική συνάντηση μέσα σε εγκάρδιο κλίμα με τον Μητροπολίτη Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα είχε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ελασσόνας και της παράταξης «ΑλλάΖουμε» Θανάσης Μπίζιος, ανταλλάσσοντας ευχές για τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Ο κ. Μπίζιος, συνοδευόμενος από τον δημοτικό συμβούλιο Ελασσόνας Κωνσταντίνο Ζιάρα και τον τοπικό σύμβουλο Ελασσόνας Δημήτρη Παπαλιάγκα αντάλλαξαν ευχές, με αφορμή τον εορτασμό των Παθών και της Αναστάσεως του Κυρίου και, όπως πάντοτε σε πνεύμα αλληλοεκτίμησης, ενότητας και συνεργασίας, συζήτησαν με τον Σεβασμιότατο θέματα κοινού ενδιαφέροντος της τοπικής κοινωνίας και προς όφελος του ευσεβούς λαού, αλλά και ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη της περιοχής, όπως η ανάδειξη του θρησκευτικού τουρισμού στην επαρχία Ελασσόνας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες, απ΄όλους τους αρμόδιους τοπικούς φορείς, για την περαιτέρω ανάπτυξη του θρησκευτικού τουρισμού και ιδιαίτερα των ιστορικών κειμηλίων των μοναστηριών της επαρχίας. Μάλιστα ο κ. Μπίζιος κατέθεσε συγκεκριμένες προτάσεις προς την κατεύθυνση αυτή.

Ταυτόχρονα ο κ. Μπίζιος εξέφρασε τον βαθύτατο σεβασμό του για την πνευματική καθοδήγηση και την ηθική στήριξη που προσφέρει η Μητρόπολη στους πιστούς της επαρχίας, εξήρε το φιλανθρωπικό της έργο καθώς και την προσωπική συμβολή του Σεβασμιώτατου κ. Χαρίτωνα στην αναστήλωση και συντήρηση των ναών που επλήγησαν από τον σεισμό του 2021.

Ο επικεφαλής της παράταξης «ΑλλάΖουμε» διαβεβαίωσε τον Μητροπολίτη κ. Χαρίτωνα ότι θα είναι σταθερά στο πλευρό της Εκκλησίας και της Μητρόπολης για να συνδράμει το θεάρεστο έργο της και ζήτησε την ευλογία του για τις Άγιες μέρες του Πάσχα.

Με την ευκαιρία ο κ. Μπίζιος εύχεται σε όλες και όλους η φετινή Ανάσταση να φέρει αγάπη, υγεία, ειρήνη και ελπίδα σε κάθε οικογένεια, σε κάθε άνθρωπο!

Previous ArticleNext Article