Ελασσόνα

Εθελοντική αιμοδοσία από το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Σπυρίδωνος

Η εθελοντική προσφορά αίματος για τον κάθε αδελφό μας είναι προσφορά ζωής, αγάπης Χριστού. Με το σύνθημα ʺΓίνε Εθελοντής Αιμοδότης Τώραʺ στρατεύσου και εσύ Ελασσονίτι και  Ελασσωνίτισα στην προσπάθεια που καταβάλλει το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Σπυρίδωνος στο να γίνουμε σαν ενορία, σαν Πόλη εντελώς αυτάρκης σε αίμα. Σώσε και εσύ μια ζωή με το αίμα σου. Μόνον έτσι ο κόσμος μας θα γίνει καλύτερος.

Έλα την 23η του μηνός Φεβρουαρίου ημέρα Τρίτη και από ώρα 9 το πρωί μέχρι 1:00 το μεσημέρι στο κλειστό γυμναστήριο της Πόλεως μας δίπλα από την εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνος όπου γίνεται η αιμοληψία και δώσε λίγο από το αίμα σου. Δίνοντας αίμα όχι μόνο δεν κινδυνεύει η ζωή σου και υγεία σου, αλλά αντιθέτως ωφελείσαι και εσύ, ανανεώνεται και αναζωογονείται το αίμα σου, κυκλοφορεί πιο εύκολα στις φλέβες σου και δεν κινδυνεύεις τόσο από θρομβώσεις, εμφράγματα και εγκεφαλικά.

Εμείς το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Σπυρίδωνος οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Λάρισας θα είμαστε εκεί όπως πάντα και θα περιμένουμε. Νιώστε την γοητεία της προσφοράς δίνοντας λίγο αίμα, είναι ανάγκη να αιμοδοτούν όσοι είναι ικανή, ώστε να μην κινδυνεύει η ζωή κανενός από έλλειψη αίματος.

Λόγω των μέτρων και του  κορονϊού παρακαλούμε να τηρούνται αυστηρά τα μέτρα ασφαλείας από όλους μας, μάσκα, αποστάσεις και πλύσιμο χεριών με αντισηπτικό που θα υπάρχει εκεί.

ο Ιερεύς

π. Αλέξανδρος Ρουμπιές

Previous ArticleNext Article