Ελασσόνα

Εθελοντική αιμοδοσία από το φιλόπτωχο ταμείο του Αγίου Σπυρίδωνος

Κάνε και εσύ μια καρδιά να χτυπά. Πρόσφερε λίγο από το αίμα σου στην αιμοδοσία που διοργανώνει το φιλόπτωχο ταμείο της ενορίας του Αγίου Σπυρίδωνος. Ας δώσουμε όλοι μας το παρών στο κατ΄ εξοχήν αυτό έργο αγάπης. Ενημερώστε φίλους και συγγενείς σας. Έρχονται στιγμές που η ζωή ενός συνανθρώπου μας εξαρτάται από λίγο αίμα που δίνουμε. Ας δώσουμε την δυνατότητα στις κυρίες της ομάδος αίματος του φιλοπτώχου μας ταμείου να μπορούν να συμπαρασταθούν και με αυτή την προσφορά στις δύσκολες ώρες των συνανθρώπων μας, προσφέροντας έστω και μια φιάλη αίματος που εσείς τους εξασφαλίσατε.

Εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και κατάλληλοι ιατροί του Γ.Ν.Λ. επιμελούνται με πολλή προσοχή το έργο της αιμοληψίας.

Ελάτε να συναντηθούμε όλοι στην εθελοντική αιμοδοσία την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου από τις 9:00 το πρωί μέχρι 1:00 στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου δίπλα από τον Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος.

Τηρούμε όλοι μας τους κανόνες προστασίας κρατώντας τα μέτρα ασφαλείας, προ πάντων την χρήση μάσκας σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Προστασίας. Εμείς το φιλόπτωχο οι ιατροί και νοσηλευτές του Γ.Ν.Λ θα είμαστε εκεί να σας περιμένουμε με πολλή αγάπη.

Καλή και γεμάτη υγεία η νέα σχολική χρονιά των παιδιών μας.

ο Ιερεύς

π. Αλέξανδρος Ρουμπιές

Previous ArticleNext Article