Ελασσόνα

«Έσβησε» ο Ελασσονίτης «απόμαχος» ταχυδρομικός Ζήσης Ποντίκας

Συγκίνηση στην τοπική κοινωνία της Ελασσόνας και στην αθλητική «οικογένεια» της περιοχής για το θάνατο του 72χρονου «απόμαχου» ταχυδρομικού Ζήση Ποντίκα.

Ο γνωστός Ελασσονίτης, που «έσβησε» πρόσφατα μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε καρτερικά τα τελευταία χρόνια, ήταν συνταξιούχος ταχυδρομικός υπάλληλος, ενώ διετέλεσε για πολλά χρόνια μέλος της διοίκησης του Γ.Σ.Ε. Ελασσόνας.
Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, κοινωνικός, ανοιχτός, φίλος του αθλητισμού, του μπάσκετ, του βόλεϊ, του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, με υπεύθυνη και συνεπή πολύχρονη παρουσία ως ταχυδρομικός υπάλληλος στο γραφείο των ΕΛ.ΤΑ. Ελασσόνας και γραφείων του γειτονικού νομού Μαγνησίας, σωστός οικογενειάρχης, με ευαισθησίες, με ενεργή δραστηριότητα στα αθλητικά «δρώμενα» της Ελασσόνας, καλοσυνάτος, φίλος της καλής παρέας, με χαμόγελο και χιούμορ, «καλαμπουρτζής».
Αφήνει πίσω τη σύζυγο του Ελένη(συνταξιούχο υπάλληλο του Ι.Κ.Α.) και τους γιούς του Γιάννη(γυμναστή – προπονητή ποδοσφαίρου) που ζει και εργάζεται στην Καρδίτσα και Παναγιώτη(γυμναστή – προπονητή μπάσκετ) που ζει και δραστηριοποιείται στην Ελασσόνα, με τις οικογένειες τους και τα αδέλφια του. Ευτύχησε να χαρεί και τρία εγγόνια.
Το τελευταίο «αντίο» στον 72χρονο Ελασσονίτη Ζήση Ποντίκα είπαν, μέσα σε ατμόσφαιρα συγκίνησης, στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου(συνοικία Αμπελοκήπων – «Βαρόσι») Ελασσόνας, δεκάδες άτομα, επαγγελματίες, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, ο πρώην δήμαρχος Νίκος Ευαγγέλου, αυτοδιοικητικοί, μέλη της αθλητικής «οικογένειας» της περιοχής, κ.ά.

Πηγή: Ελευθερία – Γιάννης Μουκίδης

Previous ArticleNext Article