Ελασσόνα

«Έσβησε» αθόρυβα 52χρονος Ελασσονίτης – Συγκίνηση για τον θάνατό του

Πρόκειται για τον Στέλιο Κυριάκου Σεμερτζίδη, 52 ετών, με καταγωγή από το Στεφανόβουνο Ελασσόνας, γνωστό επαγγελματία στην ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας.
Ο Ελασσονίτης είχε την ατυχία να χτυπηθεί απρόσμενα πριν πέντε χρόνια(…στις 10 Μαΐου του 2017) από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, που δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην κατάσταση της υγείας του και τον «καθήλωσε»! Ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία η δύσκολη επίπονη «μάχη» που έδινε μαζί με τους δικούς του με περισσή καρτερία τα τελευταία χρόνια για να ορθοποδήσει ξανά, προσδοκώντας στη βελτίωση της υγείας του. Δυστυχώς, αργά το βράδυ της Παρασκευής κατέληξε.
Ανήσυχος επαγγελματίας εστίασης, με ποικίλες συναφείς δραστηριότητες, γνωστός και αγαπητός ιδιαίτερα στο πολυπληθές Ποντιακό στοιχείο της ευρύτερης περιοχής, ανοιχτός, με χιούμορ, φίλος της παρέας, με πολυάριθμους φίλους. Φίλος του αθλητισμού, του τοπικού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Παλαιότερα διετέλεσε μέλος στις διοικήσεις ποδοσφαιρικών συλλόγων της περιοχής.
Αφήνει πίσω τη σύζυγο του Κυριακή Ιωαννίδου – Σεμερτζίδη, τους γιούς του Κυριάκο και Κωνσταντίνο, τα αδέλφια του Νόπη Σεμερτζίδου – Γιώτσα, Ιορδάνη Σεμερτζίδη, Μάκη Ιωαννίδη, Παναγιώτη Ιωαννίδη με τις οικογένειες τους και τα πεθερικά του Κωνσταντίνο και Αναστασία Ιωαννίδη.
Η εξόδιος Ακολουθία τελέσθηκε, μέσα σε ατμόσφαιρα συγκίνησης και θλίψης, το μεσημέρι του Σαββάτου, στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, στο Στεφανόβουνο Ελασσόνας. Ανάμεσα στις παρουσίες: ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, αντιδήμαρχοι, δεκάδες παλαιοί και νέοι αυτοδιοικητικοί, πλήθος επαγγελματιών και όχι μόνο από την ευρύτερη περιοχή της επαρχίας Ελασσόνας και του νομού Λάρισας και βέβαια εμφανής η παρουσία δεκάδων μελών και φίλων της Ποντιακής «οικογένειας».
Πηγή: Ελευθερία-Γιάννης Μουκίδης
Previous ArticleNext Article