Ελασσόνα

Εσωτερική Δύναμη – Νέο άλμπουμ από τον Ελασσονίτη συνθέτη Σάκη Γκουζώνη

Ο βραβευμένος Ελασσονίτης συνθέτης Σάκης Γκουζώνης επανέρχεται φέτος με το Inner Power (Εσωτερική Δύναμη), το 16ο μουσικό άλμπουμ του.Το Inner Power, το οποίο γράφτηκε και ηχογραφήθηκε στην Ελασσόνα από το Σάκη, αποτυπώνει τη σπουδαιότητα της εσωτερικής μας δύναμης. Σχετικά με το Inner Power, ο Σάκης δήλωσε τα εξής: «Μέσα σε όλους μας, υπάρχει μια απεριόριστη δύναμη, στην οποία μπορούμε πάντα να βασιζόμαστε. Η εσωτερική μας δύναμη πάντα μας δίνει αυτό που χρειαζόμαστε για να ξεπεράσουμε τους φόβους μας και να πετύχουμε τους στόχους μας».Το άλμπουμ Inner Power διατίθεται για ακρόαση και κατέβασμα στο https://www.sakisgouzonis.com/sakis-gouzonis-inner-power/

Σχετικά με τον Σάκη Γκουζώνη:Ο Σάκης άρχισε να γίνεται γνωστός από τον Οκτώβριο του 2007 μέσα από το MySpace, το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο τότε. Μέσα από το MySpace, η μουσική του συγκέντρωσε πάνω από 380.000 φίλους σε πολλές χώρες.Το 2008, ο Σάκης κυκλοφόρησε το 1o προσωπικό άλμπουμ του με γενικό τίτλο First Contact (Πρώτη Επαφή), ενώ από την επόμενη χρονιά και μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει άλλα 15 μουσικά άλμπουμ.

Από τις συμμετοχές του σε διεθνείς μουσικούς διαγωνισμούς έχει κερδίσει συνολικά 10 μουσικά βραβεία, μεταξύ των οποίων είναι και το 1ο Βραβείο στον διεθνή Διαγωνισμό Σύνθεσης 2010 για τις συνθέσεις Seed Of Hope και Eternal Peace.
Previous ArticleNext Article