Αθλητισμός, Λάρισα

Έριξε τη βολή της… ζωής της η Φαρσαλινή πρωταθλήτρια Κρίστυ Αναγνωστοπούλου – Παντρεύτηκε σε νησιώτικους ρυθμούς!

Γάμος με «άρωμα δισκοβολίας» στην Κάλυμνο για τον Γιώργο Χαραμαντά και την Κρίστυ Αναγνωστοπούλου.

Κάλυμνος: Τη βολή της… ζωής τους έριξαν το βράδυ του Σαββάτου (10/9) ο πρωταθλητής δισκοβολίας Γιώργος Χαραμαντάς και η πρωταθλήτρια Ελλάδας στη δισκοβολία Χρύσα (Κρίστυ) Αναγνωστοπούλου, καθώς παντρεύτηκαν.

Η Κάλυμνος επελέγη ως μέρος της όμορφης τελετής καθώς αποτελεί μέρος καταγωγής του γαμπρού, ενώ η νύφη έχει γεννηθεί στα Φάρσαλα.

Ο γάμος τελέστηκε στο γραφικό εκκλησάκι του Άϊ Γιάννη στο Μασούρι, με τη μοναδική θέα, τη μαγευτική Τέλενδο ενώ χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Παϊσιος, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα «kalymnos-news.gr»

Μέσα σε μία γιορτινή ατμόσφαιρα οι πανευτυχείς νεόνυμφοι, δέχθηκαν τις καλύτερες ευχές για βίο ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους ,από γονείς, κουμπάρους, συγγενείς και φίλους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο

Κάλυμνος: Γάμος με «άρωμα δισκοβολίας» για τον Γιώργο Χαραμαντά και την Κρίστυ Αναγνωστοπούλου, στην καλύτερη βολή της ζωής τους! Κάλυμνος: Γάμος με «άρωμα δισκοβολίας» για τον Γιώργο Χαραμαντά και την Κρίστυ Αναγνωστοπούλου, στην καλύτερη βολή της ζωής τους! Κάλυμνος: Γάμος με «άρωμα δισκοβολίας» για τον Γιώργο Χαραμαντά και την Κρίστυ Αναγνωστοπούλου, στην καλύτερη βολή της ζωής τους! Κάλυμνος: Γάμος με «άρωμα δισκοβολίας» για τον Γιώργο Χαραμαντά και την Κρίστυ Αναγνωστοπούλου, στην καλύτερη βολή της ζωής τους!

Ολυμπιακός: Ο αποκλεισμός από την αποστολή είχε νόημα – Σε δυσμένεια αυτός ο παίκτης

sportime.gr

Previous ArticleNext Article