Λάρισα

Έρχονται εκλογές: «Παρέλαση» πρωτοκλασάτων κομματικών στη Λάρισα εν μέσω καύσωνα

Μπορεί ο πρωθυπουργός να συνεχίζει να… ξορκίζει τις πρόωρες εκλογές, όμως όλα δείχνουν – ακόμη και οι ίδιες οι κινήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη – πως ο κύβος έχει ριφθεί εδώ και καιρό για το ερχόμενο φθινόπωρο.

Δεν είναι μόνον οι σωρηδόν ανακοινώσεις υποψηφιοτήτων στο πλευρό του κ. Μητσοτάκη, ούτε το μπαράζ μέτρων ελάφρυνσης για καύσιμα, ηλεκτρική ενέργεια και κάθε τι επιβαρύνει την τσέπη μας αυτό τον καιρό.

Οι καλοκαιρινές εξορμήσεις πρωτοκλασάτων στελεχών της κυβέρνησης αλλά και των κομμάτων της αντιπολίτευσης, επισφραγίζουν το ότι η προεκλογική περίοδος είναι εδώ και θα είναι «καυτή», αφού θα εξελιχθεί μέσα στο Ελληνικό καλοκαίρι.

Μόνον τη βδομάδα που μόλις ξεκινά, αναμένονται στη Λάρισα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, αλλά και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθήνα, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.

Η κ. Ξενογιαννακοπούλου θα βρεθεί αύριο Τρίτη, στις 8 το απόγευμα, στην κοίτη του Πηνειού κάτω από την κεντρική γέφυρα, για να μιλήσει σε εκδήλωση υποδοχής νέων μελών, που διοργανώνει η νομαρχιακή του κόμματος.

Μία ημέρα μετά, την Τετάρτη 29 Ιουνίου, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα παραστεί στην αγροτική συνδιάσκεψη του Κινήματος για τον αγροτικό τομέα παραγωγής. Μία σύσκεψη που αναμένεται να γίνει σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης, ενώ οι πληροφορίες συμπληρώνουν πως στην ατζέντα του κ. Ανδρουλάκη θα βρίσκεται και η φτώχεια.

Τη σκυτάλη θα λάβει την ερχόμενη εβδομάδα, την Τετάρτη 6 Ιουλίου, ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης που θα έρθει στη Λάρισα, μία πόλη όπου διατηρεί ιδιαίτερα στενούς δεσμούς. Υπενθυμίζεται πως ο κ. Βορίδης είναι υπεύθυνος για την εκλογική περιφέρεια της Λάρισας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται στη διαμόρφωση του προγράμματος της επίσκεψής του. Επίσκεψη που κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, θα περιλαμβάνει και ανοιχτή εκδήλωση που θα διοργανώσει η νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος. Μαζί του θα είναι ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Στύλιος και άλλα κυβερνητικά στελέχη.

Σημειώνεται πως εντός των ημερών αναμένεται στη Λάρισα και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, σε μία περίοδο που τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν προκαλέσει ζημιές εκατομμυρίων στο φυτικό και ζωικό κεφάλαιο του νομού.

Και το πρόγραμμα των πολιτικών επισκέψεων προφανώς θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται…

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article