Αθλητισμός

Επιστροφή στις νίκες για ΠΟΕ

Ο ΠΟΕ κατάφερε να περάσει από μία πολύ δύσκολη έδρα, καθώς επικράτησε με 3 – 0 του Μαυροβουνίου, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Η ομάδα της Ελασσόνας στο πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού, είχε καταφέρει να βάλει σε στέρεες βάσεις την υπόθεση νίκη. Καθώς παραβίασε δύο φορές την αντίπαλη εστία, με συχνότητα… τετάρτου. Η αρχή έγινε στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Παλάσιος από πλεονεκτική θέση δεν αστόχησε για το 0 – 1.

Οι φιλοξενούμενοι όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα, μετά από παράβαση στη περιοχή του Μαυροβουνίου από τους γηπεδούχους, ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λαγός, ο οποίος νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο τώρα ο ΠΟΕ και ενώ πλέον είχαμε μπει στο τελευταίο εικοσάλεπτο του ματς, κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη. Καθώς στο 71ο λεπτό της συνάντησης, ο Παλάσιος χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3, που παρέμεινε μέχρι και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Τα Γκολ

0 – 1 15′ Παλάσιος.
0 – 2 30′ (π.) Λαγός.
0 – 3 71′ Παλάσιος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Γκαρέλης, Μίχος.

arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article